ABB kadın istihdamında harekete geçti

ABB kadın istihdamında harekete geçti

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’daki kadın istihdamını artırmak amacıyla düzenlediği etkinlik ve eğitim programlarında kadınları ağırlamayı sürdürdü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’daki kadınların istihdamını artırmak amacıyla ortaya koyduğu “Sanayide Neet Kadınlar Projesi” ile birlikte pek çok kadına hizmet verdi. Ankara’daki işbirliğine gidilen kurumlar ile birlikte devam eden proje kapsamında bu zamana kadar pek çok kadın projeden faydalanma fırsatı buldu. Son yapılan etkinlikte ise Ankaralı kadınlar, Sanal gerçeklik (Virtual reality) bilgisayar teknolojisini kullanarak 3 boyutlu ortamda kaynağın nasıl yapılacağını deneyimledi.

abb-2.jpg

SANAL GERÇEKLİKLE KAYNAK YAPMA ÖĞRETİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Ankaralı kadınlar için “Sanayide Neet Kadınlar Projesi” kapsamında gerçekleştirilen son eğitim videosu paylaşıldı. Görüntülerde kadınların kaynak yapmayı öğrendiği görülürken, yetkililer ise çeşitli bilgiler verdi. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Kadın istihdamını artırmak amacıyla düzenlenen eğitim programlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. ‘Sanayide Neet Kadınlar Projesi’ kapsamında düzenlenen kaynakçılık eğitimi kapsamında Genç Akademi Sıhhiye Kafe’de gerçekleştirilen eğitimde kursiyerler; Sanal gerçeklik (Virtual reality) bilgisayar teknolojisini kullanarak 3 boyutlu ortamda kaynağın nasıl yapılacağını deneyimledi.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.