ABB’den depremzede çocuklara hayvanat bahçesi sürprizi

ABB’den depremzede çocuklara hayvanat bahçesi sürprizi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde kurduğu Dijital Hayvanat Bahçesi’nde depremzede insanlarımızı ağırladı. Ankara’ya gelen 200’e yakın afetzede vatandaşımız, hayvanat bahçesinde anın tadını çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2013 yılında tadilat nedeniyle geçici olarak kapatılan Ankara Hayvanat Bahçesi, Atatürk Orman Çiftliği’nde bulunuyordu. Ancak daha sonra tekrar açılmayan Hayvanat Bahçesi’nin yerine Avrupa’nın en büyük tema parkı olan Ankapark inşa edilmişti. Mansur Yavaş önderliğindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni bir proje geliştirerek 1940 yılından beri bulunan Hayvanat Bahçesi’nin yerine Dijital Hayvanat Bahçesi yaptı.

abb2.jpg

Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Dijital Hayvanat Bahçesi, açılışının yapıldığı hafta depremzede çocukları ağırladı. Çocuklar hayvanat bahçesinde gezerken, anın tadını çıkardı.

abb3.jpg

“YANINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRDİK”

Depremzede ailelerin ve çocukların Dijital Hayvanat Bahçesi’ndeki etkinliği ile ilgili konuşan Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı görevlisi Sosyal Hizmet Uzmanı Aleyna Doğan, etkinlik ile ilgili “200’e yakın vatandaşımızı ve çocuklarımızı yeni açılan Dijital Hayvanat Bahçesi’ne getirerek onların maddi ve manevi yanında olduğumuzu hissetmelerini sağladık. Bu tür kültürel etkinliklerimizle de depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.