Acil önünde tehlikeli çukur

Acil önünde tehlikeli çukur

Plevne Caddesi üzerinde bulunan Ankara Hastanesi Acil Servisi'nin önünde çökme nedeniyle oluşan çukur olası kazalara davetiye çıkarıyor.

Başkentli vatandaşların yoğun bir şekilde geldikleri Plevne Caddesi üzerinde bulunan Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin önünde yapılan alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlanan yoldaki rögarın yanında derin bir çukur oluştu.

PLASTİK KASAYLA ÖNLEM

Trafik akışının yoğun olduğu Plevne Caddesi üzerinde oluşan çukur olası kazalara davetiye çıkarıyor. Cadde esnafının iddialarına göre yoldaki çöküntüye karşı önlem alınmamasından dolayı çukur oluştu. Yaklaşık 1 metre derinliğindeki çukura müdahale edilmeyince de vatandaşlar, herhangi bir kaza yaşanmasın diye kendi önlemini aldı. Çevreden geçenleri ve sürücüleri uyarmak için çukurun etrafına plastik kasa yerleştirdiler.

UMARIZ KAZA YAŞANMAZ

Acil Servisi'nin bulunduğunu caddenin yoğun bir şekilde kullandığını belirten vatandaşlar," Yolun acil tarafında bulunan kaldırımın yanında uzun zamandır çökme görülüyordu. Daha sonradan rögarın yanında 1 metrelik çukur oluştu. Burası hastanenin olmasından dolayı çok sık tercih ediliyor. Kaldırıma da oldukça yakın bir bölgede .Yaşlı ve çocuklarda buradan geçiyor dikkat etmezler görmezler falan kaza yaşanır.

Aynı zamanda sürücüler içinde burası son derece tehlikeli. Çukurun yanına insanlar tehlikeye rağmen araçlarını park ediyorlar. Bölgede trafik akışı da oldukça fazla sürücülerin oldukça dikkatli olması gerekiyor. Özellikle akşamları daha büyük tehlike arz ediyor. Fark edilmesi son derece zor. Endişeliyiz     umarız herhangi bir kaza yaşanmadan burası yetkililer tarafından onarılır." diye konuştu.   

İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.