Ahirette Zor Hesap Vereceksiniz

Ahirette Zor Hesap Vereceksiniz

Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu'nun kuruluşunun 10. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen basın açıklamasında konuşan İHH Ankara Başkanı Mustafa Sinan, İsrail ile barış görüşmeleri gerçekleştiren Hükümet'e sert yüklendi.

 

HABER MERKEZİ

 

Ankara’da Abdi İpekçi Parkı’nda Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu'nun kuruluşunun 10. yıldönümünde konuşan İHH Ankara Başkanı Mustafa Sinan, Türkiye’nin İsrail’le olan ilişkilerini eleştirdi. Medya kuruluşları tarafından çok büyük bir kampanya başlatıldığını belirten Mustafa Sinan, “Bilerek veya bilmeyerek, iyi niyetle veya kötü niyetle orada ölen mazlumların ahı alınmakta ve bu yaptıkları hainlikle ahirette zor hesap verebileceklerini hiç unutmamalarını buradan hatırlatıyorum" dedi.  

BU YAPTIKLARI HAİNLİK

Mustafa Sinan, "Türkiye ile işgal devleti olan İsrail arasındaki ilişkilerin üst seviyeye çıkartılması ile alakalı medya kuruluşlarında çok büyük bir kampanya başlatıldı. Türkiye ile İsrail ilişkiler zaten kesilmedi. Ama ben şunu söylüyorum. Bilerek veya bilmeyerek, iyi niyetle veya kötü niyetle orada ölen mazlumların ahı alınmakta ve bu yaptıkları hainlikle ahirette zor hesap verebileceklerini hiç unutmamalarını buradan hatırlatıyorum" dedi.

SUUD VE İRAN ÜMMETİN İMTİHANI OLDU

Terör konusuna da değinen Sinan, "Terörün dini olmaz. Ankara'daki terörü gerçekleştirenleri ve onlara yardımcı olanları kınıyorum. Sapla samanın karıştırıldığı mazlumun zalim, zalimin mazlum gösterildiği bugünlerde Allah Müslüman ümmetin yardımcısı olsun. Yıllarca insanlığı sömüren İngiltere, Batılı güçler ve ardından ABD, figüran ve kukla olarak kullanılan Siyonist çocuk katili fesat yuvası İsrail, mazlum çocuk rolünde oynamaktadır. 7 düvel bir olup Suriye'deki mazlumlara bomba yağdırıyor. Irak işgali ve sonrasında yaptıkları yetmiyor gibi şimdi de Suriyeli Müslümanların kanını döken İran'ın hala ümmet kardeşliğinin içersinde addedilmesi sanki Şii'lerin temsilcisi gibi gösterilmesi Müslüman kamuoyunu derinden yaralamaktadır. Ne Suud Sünnilerin temsilcisi ne de İran Şii'lerin temsilcisidir. Bunlar iki çıbanın başı olarak ümmetin son yüzyıldaki en büyük imtihanı olmuştur" diye konuştu.

TERÖRÜ DESTEKLEYENLERLE TERÖR ÖNLENEMEZ

İHH Ankara Başkanı Mustafa Sinan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: "Ne yazık ki bizler bu imtihanı net olarak hala anlayamadık. Türkiye'nin dış siyasetinde artık şeytan üçgeni olan ABD, İngiltere ve İsrail'den bağımsız milli siyaset izlemesi gerekmektedir. Ülkemizde bulunan İncirlik Hava Üssü'nün biran önce kapatılması, yabancı unsurların gönderilmesi gerekmektedir. Bütün terör örgütlerinin silahlarını veren Batılı ülkelerle terör önlenemez. Bu bağlamda milli ekonomiye ve milli siyasete acilen dönmemiz gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.