AK Parti 31 Mart seçimleri için tek yumruk: Başkanlar Mamak’ta bir araya geldi

AK Parti 31 Mart seçimleri için tek yumruk: Başkanlar Mamak’ta bir araya geldi

Mahalli seçimlere 40 günden az bir süre kala AK Parti, Ankara’nın merkez ilçelerinde çalışmalarını artırdı. Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Tuna ve 2 dönem Mamak Belediye Başkanlığı yapan Mesut Akgül, Asım Balcı’ya tam destek verdi.

Yerel seçimler yaklaşırken, AK Parti’nin Ankara’da önde gelen isimleri Mamak’ta bir araya gelerek güç birliği mesajları verdi. İki dönem Mamak Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mesut Akgül ve Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Tuna, AK Parti adayı Asım Balcı'ya destek vermek için buluştu.

3-003.jpg

Buluşmada gazeteilksayfa.com’a özel açıklamalarda bulunan başkanlar, yerel seçimlerde Mamak’ın yanı sıra Büyükşehir’in öneminden de bahsetti. ABB’nin eski Başkanı Mustafa Tuna konuşmasında, “Asım Bey düzgün adamdır, dürüst adamdır. Hilesi hurdası yoktur. Geri kalan işler kendi kendini düzenler. Büyükşehir'de Turgut başkanımızın seçimi kazanmasıyla, omuz omuza büyük bir hizmet seferberliği başlayacak“ ifadelerini kullandı.

2-003.jpg

AKGÜL’DEN TAM DESTEK

Daha önce 2 dönem Mamak Belediye başkanlığı yapan ve ilçeye hakimiyeti ile tanınan Mesut Akgül ise, “Asım Balcı’nın büyük hedefleri var. Başkanımızı desteklemek ve hasbihal etmek için bir araya geldik. Yıllar öncesinden tanıdığım, sevdiğim ve saygı duyduğum bir isim. Mamak’a güzel hizmetler yapacak, yürekten inanıyorum. Hemşehrilerimizden isteğimiz başkanımıza sahip çıkmalarıdır. Gayretli bir çalışmayla seçimlere hazırlanacağız. İlçe başkanımız Mamak’ı karış karış geziyor, emeklerine sağlık. Kardeşçe bir ortaklık kurulmuş. Teşkilat omuz omuza vermiş” diye konuştu.

4-002.jpg

BÜYÜKŞEHİR ÖNEMLİ

Mamak Belediye Başkan adayı Asım Balcı, iki önemli ismin açıklamalarının ardından teşekkür etti.

Balcı, Akgül’e gönderme yaparak, “Umuyoruz ki Mesut Akgül gibi Mamak’ta güzel işler yapmak bize de nasip olur. Vatandaşa “Allah razı olsun “dedirtebiliyorsak iş bizim için bitmiştir. Büyük mesuliyet, vebali var. Altından kalkmaya hazırız. Seçimlerde güzel neticeler alacağız. Allah öyle nasip edecek, inanıyorum. Başkanlarımız güzel hizmetler yaptı, aksamadan devam ettirmek lazım. Büyükşehir’i almak gerek. Kentsel dönüşüm konularında muzdarip olduğumuz yerler oldu. O yüzden Büyükşehir çok önemli” dedi.

Kaynak:Rüveyda Aslıipek

Öne Çıkanlar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.