AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Çoktan seçimlere hazır oldukları söyledi

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Çoktan seçimlere hazır oldukları söyledi

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, üye sayısına bakıldığında Keçiören’in Türkiye genelinde birinci sırada olduğunu söyledi. Çoktan, “ Bu seçim bir beka seçimi teşkilat olarak bu duyarlılıkla çalışıyoruz. Keçiören olarak seçime hazırız” dedi.

AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatı’nın seçime her zaman hazır olduğunu söyleyen AK Parti İçe Başkanı Zafer Çoktan çalışmalarını anlattı. Gazetemiz Haber Müdürü Âdem Orman’a konuşan Çoktan, “ AK Parti Keçiören Teşkilatı olarak seçime her zaman hazırız. Bu seçim ülkemiz için çok önemli bir beka seçimi teşkilat olarak bütün çalışmalarımız hazır. Üye sayısına bakıldığında Türkiye’de birinci ilçeyiz. Keçiören’de vatandaşlarımız üye olmak için stantlarımızda sıraya giriyor. Bu bir nevi seçim anketidir. Vatandaşlarımızın umudu yine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’dir” dedi.

1675584017976.jpeg

TEŞKİLAT OLARAK HEP SAHADAYIZ

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Çoktan, ilçe teşkilatı olarak her daim hazır olduklarını söyleyerek şu açıklamalarda bulundu; “Keçiören de seçim hazırlıkları hiç bitmemişti biz her gün seçim olacak duyarlılığında çalışmalarımızı devam ettiriyorduk. Keçiören’de 1997 sandığımız var. Sandık görevlilerimiz şimdiden hazır. Biz Keçiören’de teşkilat olarak zaten çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyorduk. Her hafta düzenli olarak ev ve esnaf gezilerimiz yapılıyor. Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız hep sokakta vatandaşın içinde yer alarak onların sorunlarını dinliyor. Onların sesine kulak oluyor. Biz Keçiören’de her zaman her dönem vatandaşın içinde yer aldık hiç kopmadık hep onların sesine kulak verdik. Biz teşkilat ve parti olarak hep vatandaşlarımızın içindeyiz hep sahadayız.”

1675584011130.jpeg

BİR BÜTÜN OLARAK ÇALIŞIYORUZ

Başkan Çoktan, “Teşkilat olarak seçimlere hazırız sandık görevlilerimiz Eylül ayından itibaren eğitimleri başladı. Başarılı bir şekilde devam ediyor. Keçiören’de toplamda 51 mahallemiz var. Keçiören nüfusunu düşününce bizim teşkilat olarak bir ilçe teşkilatından ziyade il teşkilatı gibi çalışmalar yapmamız gerekiyor. Bizde AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatı olarak bu bilincin farkında olup çalışmalarımızı o yönde devam ettiriyoruz. Biz AK Parti’nin geleneğini sürdürerek sadece teşkilat olarak değil partimiz kurulduğu günden bu yana herhangi bir şekilde partimizde yer alan bütün arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz vefa ziyaretlerimizle bütün arkadaşlarımız ortak olarak bir bütün olarak çalışıyoruz. Seçim çalışmalarının yanında rutin çalışmalarımız da devam ediyor” ifadelerini kullandı.

1675584016102.jpeg

TÜRKİYE’DE BİRİNCİ İLÇEYİZ

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Çoktan, teşkilat çalışmalarını anlatarak üye sayısı bakımından Türkiye’de birinci ilçe olduklarını söyleyip sözlerini şöyle sonlandırdı; Çoktan, “Biz gençlik kollarımızla beraber gençlerimizle de iç içe bir partiyiz. Söylenildiği gibi AK Parti’nin üye sayısı azalmıyor gün geçtikçe artarak yoluna devam ediyor. Şuan Keçiören’de 28 bin üyemiz var. Keçiören’de üye stantlarımızın önünde vatandaşlarımız sıra oluyor. Bu durum aslında bir ankettir. Vatandaşımızın umudu hala iktidar partisi olan AK Parti’dedir. Keçiören’de gençlerimiz AK Parti’nin yanında yer alıyor. Keçiören Belediyemiz ve AK Genlik ile beraber geziler ve etkinlikler düzenleyerek biz gençlerimizin de gelişimde katkı sağlıyoruz. Kadın kollarımız da çalışmalarına devam ediyor. Keçiören üye sayısı bakımında Türkiye’de birinci sıradayız. İlçe olarak en çok üyesi olan en çok yeni üye kazanan ilçe biziz” dedi.

Faruk Gökyurt/ İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.