AK Parti’den gövde gösterisi: Mamaklı vatandaş mitinge akın etti

AK Parti’den gövde gösterisi: Mamaklı vatandaş mitinge akın etti

31 Mart mahalli seçimleri yaklaşırken Mamak’ta heyecan artıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı toplu açılış törenine ilgi yoğun oldu. Mitingde Erdoğan’ın yanı sıra Turgut Altınok, Asım Balcı ve Murat Köse vatandaşlara seslendi.

Yerel seçimlere günler kala Mamak'ta hazırlıklar sürüyor. Yeşilbayır Mahallesi’nde düzenlenen toplu açılış törenine katılım yoğun oldu. Aralarında havuz, millet kıraathanesi, bahçe, kapalı pazar yeri, kütüphane, anaokulu, müze ve gençlik merkezlerinin bulunduğu eserler ilçe halkını tanıtıldı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ABB adayı Turgut Altınok, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Mamak Belediye Başkan adayı Asım Balcı ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl gibi önemli isimler katıldı.

erhan-sarigul.jpg

KÜSKÜNLER BARIŞACAK

Törenin başlangıcında Mamak AK Parti İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl vatandaşlara seslendi. Sarıgöl, Bugün 31 Mart seçimleri dolayısıyla bir araya geldik. Mamak’ın her mahallesini, her sokağını konuşacağız. Ülkemizde yapılamaz denilenleri yapan, engelleri aşan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan burada. Samimiyetle, gayretle, fedakarlıkla çalışmaya devam edeceğiz. Makam, mevkiiye bakmıyoruz. 31 Mart’ta yine el ele vereceğiz. Küskünü barıştıracağız. Her eve, her iş yerine uğrayacağız. Gidilmedik yer bırakmayacağız. Gerçek belediyecilik nedir bir kez daha göstereceğiz. Şimdi tuğla tuğla Mamak’ı yeniden inşa etme zamanıdır. Türkiye Yüzyılı ile birlikte Mamak’ı Başkentin yıldızı yapmak boynumuzun borcudur” diye konuştu.

3-001.jpg

MAMAK İÇİN ÇALIŞILACAK

AK Parti Mamak Belediye Başkan adayı Asım Balcı da Mamaklı vatandaşı selamladı. Balcı şöyle konuştu:

“Allah bizleri Cumhurbaşkanımıza mahcup etmesin. Emaneti taşımak için gönüllüyüz. 31 Mart’tan sonra Mamak’ta gençler, çocuklar ve kadınlar için canla başla çalışacağız. Sadece Mamak’ı almamız yetmez. Büyükşehirde adayımız Turgut Altınok’un seçilmesi çok önemli. Yapacak çok işimiz var. Büyük bir kentsel dönüşüm çalışması yapacağız. Vaatlerimizi bir bir hayata geçireceğiz”

5.jpg

ANKARA ALTINOK DİYECEK

Balcı’nın ardından Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok kürsüye geldi. Altınok, “Aklımız fikrimiz Ankara’da, Londra’da değil. Yavaş’ın hızıyla Başkent yürümez. Altınok’un hızıyla en geç 1 yıl içinde konut sorununu çözeceğiz. Mamak’ı mümkün olan en kısa zamanda metro ile tanıştıracağız. İki organize sanayi bölgesini toparlayacağız. Mamak’ta işsizlik diye bir şey kalmayacak. Evi olmayan vatandaşımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız. Yavaş’ın Mamak’a yaptığı bir hizmet var mı? Ankara’nın hiçbir yerinde hizmet yapılmadı. 31 Mart’tan sonra bu işi bitiriyoruz. Bu Yavaş’ın çilesi çekilir mi? 5 yıl daha çekilmez. Fırsat geldi, Ankara seçimlerde Altınok diyecek” şeklinde konuştu.

SÖZLER TUTULDU

Mevcut Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise verdikleri sözleri tuttuklarını belirterek, “Bugün Mamak’ta toplamda 60 tesisin açılışını gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. Tüm Mamak halkına Cumhurbaşkanımıza hoş geldiniz diyorum. 2019’da göreve gelmemizin ardından teşkilatımız ile birlikte hizmet vermeye başladık. Mamak daha güzel olsun diye 5 yıl emek verdik. Olağanüstü bir çalışma gösterdik. İlçemizin daha yaşanılabilir bir yer olması için kafa kafaya verdik. Bugün verdiğimiz sözleri tutmanın huzuruyla sizlerin karşısındayız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın sözüne riayet ettik” ifadelerini kullandı.2-002.jpg

ANKARA YAVAŞLIKTAN KURTULMALI

Köse’nin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mamak'ta vatandaşa seslendi. 5 yılda Ankara’nın hizmetsizlik girdabına düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara, 'yavaşlıktan' kurtulmalı" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

“Yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Bugün, Mamak'ta tamamlanan eser, yatırım ve hizmetlerin toplu açılışını yapmak üzere bir aradayız. 14-28 Mayıs'ta Türkiye'nin en kritik seçimlerinden birini yaptık. Şahsıma yüzde 49 oy oranı ile destek verdi Mamak. Biz Mamak'tan aslında daha yüksek oy bekliyorduk. Demek ki mesajlarımızı ulaştırma noktasında eksiklerimiz oldu. Hangi kökene, fikre mensup olursa olsun her vatandaşımız bizim başımızın tacıdır.

Son 5 yılda Ankara’nın nasıl bir hizmetsizlik girdabına düştüğünü sizler çok iyi biliyorsunuz. Havalimanından buralara kadar yolların asfaltlanması diye bir şey var mı? Nereden nereye geldik. Bol keseden vaat dağıttılar ama verdikleri sözleri yerine getirmediler. Ankara 'Yavaş'lıktan kurtulmalı”

Kaynak:Sefa Üstüner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.