AK Parti'den istifa etmişti...  Milletvekili adayı olmak için İyi Parti'ye katıldı

AK Parti'den istifa etmişti... Milletvekili adayı olmak için İyi Parti'ye katıldı

Sağlık sorunları nedeniyle Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Rasim Arı milletvekili adayı olmak için İYİ Parti'ye katıldığı öne sürüldü.

Sağlık sorunları nedeniyle Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Rasim Arı milletvekili adayı olmak için İYİ Parti'ye katıldığı öne sürüldü.

Kentin yerele gazeteleri, Nevşehir İYİ Parti'den aday adaylığını açıklayan teşkilat başkanı Musa Ertaş, aldığı karar ile hem adaylıktan çekildi hem de görevinden istifa etti. İYİ Parti Nevşehir İl başkanı Alihan Kuzeyli'nin istifasın ardından gelen ikinci ayrılık Rasim Arı'nın partiye katılmasıyla ilişkili olduğunu gündeme getirdi.

İYİ Parti Meclis’te partisinin haftalık olağan grup toplantısında IYI Parti Üyesi olan Rasim Arı ve eşi Melek Arı IYI Parti Genel Merkez Başkanı Meral Akşener'e kürsüde bir araya geldiler.

Arı kürsüde yaptığı açıklamada 26 aydır yürüttüğü onur ve haklı mücadelemde yaralarımı ve acılarımı sarmak için gayret sarf eden önce Nevşehirli Hemşehrilerim olmak üzere bütün dostlarıma şükranlarımı arz ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Arı: "Onur ve hak mücadelesi için çıkmış olduğum 26 aylık mücadelemin sonunda bana evinizi ve kapınızı açmanız ve bize ablalık yapmanız nedeni ile size şükranlarımı arz ediyorum. Genel Başkanım mücadelemizin sonunu merak edenlere ve tuzak kurana şunu söylemek istiyorum. Tuzak kuranların en hayırlısı Allah’tır anlayışından, kardeşlerine tuzak kurmaya kalkanlara şunu ifade edeyim ki; en cesur insanlar yolsuzluk yapmayanlardır. Biz Anadolu’nun kavruk yüzlü çocuklarıyız. Elbette hata ve noksanlıklarımız vardır. Lakin ne vatan sevgimizde ne milli ve manevi bağlılığımızda bizi sorgulayacak, akçeli konularda bizi yargılayacak adam anasından dünyaya gelmemiştir"

Biz siyaseti ayrıştırmak için değil, ötekileştirmek için değil, rantı birilerine paylaştırmak için değil kardeşliği ve sevgiyi ve hizmeti yaygınlaştırmak için kullanacağız.” Açıklamasında bulundu.

Arı sözlerine şöyle sonlandırdı:

Mehmed'im, sevinin, başlar yüksekte!
Ölsek de sevinin, eve dönsek de!
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!
Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!
Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.