AK Partili Türkayık:  “Bu seçimde ittifak olarak hedefimiz yüzde 85”

AK Partili Türkayık: “Bu seçimde ittifak olarak hedefimiz yüzde 85”

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, her seçimde rekor oranda oy almalarına rağmen rehavete kapılmadıklarını belirtti. Türkayık, “Bu seçimde ittifak olarak hedefimiz yüzde 85’ten fazla oy almak. Bunun için çalışıyoruz ”dedi.

AK Parti teşkilatlarının her zaman seçime hazır olduğunu belirten AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, ilçe olarak teşkilatının seçim çalışmalarını anlattı. Gazetemiz Haber Müdürü Adem Orman’a özel açıklamalarda bulunan Başkan Türkayık, “ Rehavete kapılmak yok. Amacımız ilçemiz de partimizin ve ittifakımızın oyunu her geçen gün daha da artırmak. Bu seçimde hedefimiz ilçemizde ittifak olarak oy oranımız Yüzde 85’in üstünü kazanmak. Üye sayısı bakımından bakıldığında Pursaklar İlçemiz ülke genelinde 13. Sırada yer alıyor” dedi.

8a97f0ac-3bfc-49ed-abdd-6c3060b81e30.jpg

"İLÇE OLARAK REKOR KIRIYORUZ"

AK Parti’nin kurucularından olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti kuruluşundan itibaren uzun yıllar omuz omuza çalışan Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, çalışmalarımız her gün artarak devam ettiklerini söyleyerek açıklamalarına şöyle devam etti; “2022 ülke geneli üyelik çalışmasında Ankara birinci oldu. 127103 üye ile birinci oldu. Bizde Pursaklar olarak Ankara ilçeleri arasında üçüncü olduk. Geçen sene Pursaklar olarak partimize 5424 üye kazandırarak Pursaklar’daki üye oranımızı yüzde 35’ e çıkardık. Ankara’da yüz üye varsa 35’i Pursaklar’dan. Üyelik sayısına bakıldığında ülke genelinde 930 ilçe civarında da Pursaklar Türkiye genelinde 13. Sırada yer alıyor. Bu başarıyı biz teşkilat olarak çalışarak başardık. Ak Parti bütün partilerin toplamının beş katı üyesi var. Biz teşkilat olarak bu üye sayısına kapı taramaları ile başardık. Şuanda bugün seçim olsa Pursaklar’da Yüzde 75 civarı oyumuz var. Bu yapılan çalışmalarla önümüzdeki seçimde hedefimiz yüzde 75’in üstü oy almak. İttifak ortaklarımızla beraber yüzde 85 üstü bir oy kazanmayı hedefliyoruz.”

27495828-2e5d-42f5-8629-2840176e033e.jpg

"GENÇLERİMİZ YANIMIZDA"

Türkayık, “Şuan Pursaklar’da yaklaşık 100 bin seçmenimiz var. Seçmenlerimizin bir kısmı ilk defa oy kullanacak genç seçmenlerimiz Pursaklar’ın gençleri de bizim ile birlikte yer alıyor. Biz Pursaklar’da gençlerimize ulaşmaya çalışarak onlarla çalışmalar yapıyoruz. Pursaklar’daki gençlerimiz hem belediyemizi hem bizi sahiplenmiş durumda. Teşkilat olarak her an her zaman seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu dönem Cumhur ittifakı olarak hedefimiz yüzde 85 oy kazanarak seçimi kazanmak. Biz seçim endeksli değil her zaman seçime hazır bir partiyiz” ifadelerini kullandı.

1ab71314-f6c3-4641-81d7-6e6bbcaaa16c.jpg

“REHAVETE KAPILMIYORUZ”

Ankara’daki metropol ilçeler arasında AK Parti’ye oy oranında en fazla desteği veren Pursaklar’da yine bir rekora imza atmak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını aktaran İlçe Başkanı Türkayık, “Bize ’Pursaklar rahat, sıkıntı yok’ denildiğinde ben diyorum ki ‘zor olan mevcudu elde tutmaktır.’ Son yerel seçimleri yüzde 71. 12 ile kazandık. Yine en son Cumhur İttifakı olarak girdiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımıza Pursaklar olarak yüzde 78.10 oranında bir oy verildi. Bu bizi rehavete iter mi? Biz kesinlikle rehavet noktasında sürekli kendi kendimize telkin veriyoruz” şeklinde konuştu.

537ab900-3b5e-4a40-8839-761463e64d1a.jpg

"HERKESİN KAPISINI ÇALACAĞIZ"

Sandık bazlı bir çalışma yürüttüklerinin bilgisini veren Türkayık, “Geçtiğimiz seçimlerde de sandık bazlı çalışmış ilçemizdeki 25 bin haneyi ziyaret etmiştik. Elhamdülillah bunu kayıtlarıyla da tescillemiştik. Yine Kapı kapı seçmenlere ulaşıyoruz, yine herkesi ziyaret edeceğiz. Evde bulamadığımız vatandaşlarımızı daha sonra yeniden ziyaret ediyoruz. Oy oranında en fazla desteği versek de hiçbir zaman rehavete kapılmadık, kapılmayacağız da. Önce Allah’a güveniyoruz. Tabi gayret etmenin, çalışmanın da gerekliliğine inanıyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Faruk Gökyurt/ İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.