AK Parti'nin Ankara mitinginde rekor bekleniyor

AK Parti'nin Ankara mitinginde rekor bekleniyor

AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Ankaralılara seslenecek. Başkent Millet Bahçesi’nde saat 13.30’da başlayacak olan AK Parti’nin Ankara Mitingine katılımın yoğun olması bekleniyor.

AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankaralılara seslenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşma yapacağı AK Parti Ankara Mitingine yoğun katılım bekleniyor.

Başkent Millet Bahçesi’nde saat 13.30’da başlayacak olan AK Parti’nin Ankara Mitingi için parti teşkilatları hummalı bir çalışma yürütüyor. Gazetemize konuşan AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı İbrahim Kopan, “Hedefimiz Türkiye’de yapılan en kalabalık mitingi yapmak” dedi. Kopan, sadece Pursaklar’dan 140 otobüs kaldıracaklarını ve 18 bin katılım hedeflediklerini ifade etti.

pursaklar-18-bin-kisi.jpg

İl teşkilatıyla koordineli olarak çalıştıklarını belirten Kopan, ilçelerin belirlenen saat ve sayıda katılım sağlayarak bu hedefe ulaşacaklarını kaydetti. Pursaklar İlçe Teşkilatı olarak 17-18 bin kişilik bir katılım hedeflediklerini belirten İbrahim Kopan, “Sayı olarak düşünüp yanılmamak gerekiyor. Çünkü büyükşehir büyüklüğünde olan ilçelerimiz de bulunuyor. Nüfusa oranla en çok Pursaklar’dan katılım olacağından eminiz” dedi.

en-kalabalik-miting-olacak.jpg

“KATILIM ORANIMIZDAN EMİNİZ”

İlçeler bazında nüfusa oranla katılımın en çok Pursaklar’dan olacağını belirten İlçe Başkanı İbrahim Kopan, “Sayı olarak düşünüp yanılmamak gerekiyor. Çünkü büyükşehir büyüklüğünde olan ilçelerimiz de bulunuyor. Keçiören’den yüzde 10 katılsa 80-90 bin kişi yapıyor. Biz Pursaklar’da bu sayıyı yüzde 13-14 civarında olarak düşünüyoruz. Nüfusa oranla en çok Pursaklar’dan katılım olacağından eminiz” dedi.

İbrahim Kopan, “Büyük Ankara mitingine hazırlıklarımızı son dakikaya kadar devam edeceğiz. Partimize gönül veren vatandaşlarımıza duyurmak için de gerekli çalışmaları yaptık. Üyelerimize ilk olarak davet mesajı gönderdik. Sonrasında da otobüslerin kalkacağı adreslerin olduğu bir bilgilendirme mesajı gönderdik. Rekor bir katılım bekliyoruz” ifadelerini açıklamalarına ekledi.

140-otobus.jpg

140 OTOBÜS

Pursaklar AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Kopan, büyük Ankara mitingi için Pursaklar ilçe teşkilatı olarak yoğun katılım sağlayacaklarını ifade etti. İbrahim Kopan, ”Sadece Pursaklar’dan miting alanına 140 otobüs kaldıracağız. Vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz. Pursaklar’da 21 mahallemiz bulunuyor. 26 noktadan tam 140 otobüs kaldırarak katılım sağlayacak tüm vatandaşlarımızı miting alanına ulaştıracağız. 7 ay boyunca en çok üye kazandıran teşkilat olduk. Bu çalışmalarımızın üzerine koyarak var gücümüzle büyük Ankara mitingi için hazır olacağız” diye konuştu

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.