Alevilere Tehlikeli Oyun

Alevilere Tehlikeli Oyun

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Başkanı Özdemir Özdemir, “ Devletten aldığı destekle, kripto FETÖ üyeleri Alevi köylerinde ve fakir Alevi çocukların üzerinde çok büyük oyunlar oynuyor” dedi.

SÜLEYMAN TOKER/HABERVAKTİM-

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı, 11 dernek ve 2 vakıf, ortaklaşa düzenlenen basın açıklaması ile FETÖ üyelerince 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimini kınadı. Grup adına konuşan Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Başkanı Özdemir Özdemir, “FETÖ belki 30 yıldır fırsat buldukça devletin içine yerleşmiş bir yapıdır. Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya çalışan bu yapıyı lanetle kınıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin büyümemesini isteyen Siyonist yapılar ve onların maşaları bu ülkeyi hiçbir zaman bölemeyecekler” dedi.

PEYGAMBER OCAĞINDAN BU KADAR HAİN ÇIKMAZ

Tutuklanan albayların ve generallerin içerisinde Alevilerinde olduğunu aktaran Özdemir, “Onlar FETÖ gibi sütü bozuk olduğu için bunlara kanmışlardır. Peygamber ocağından bu zamana kadar hain çıkmadı, inşallah gelecekte de çıkmayacak. Demokrasiye, halkın iradesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne, meşru demokratik hükümetine, milli birlik ve bütünlüğümüze karşı yapılan bu illegal terörist hain kalkışmayı tekrardan lanetliyoruz. Milli irademizin tecellisi olan gazi Meclisimize, Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olmuş kahraman ordumuza ve cesur milletimize geçmiş olsun diliyoruz” diye konuştu

ALEVİ ÇOCUKLARIN KAFALARINI YIKIYORLAR

FETÖ’nün Aleviler üzerinde oynadığı tehlikeli bir oyun olduğunun altını çizen Özdemir, “Bu yapılanmadan dolayı çok tedirginiz. Oynanan bu oyun Aleviler için çok büyük bir tehlike. Devletten aldıkları destekle ‘okuma evleri’ çatısı altında yaşları 7 ile 19 yaş arasındaki büyükşehir ve taşradaki fakir Alevi çocuklarını alıp kafalarını yıkıyorlar. Bunların projeleri Amerika’nın geçmişte yaptığı 100 yıllık projeler gibi. Çocuğunu okutamayacak Alevi gençleri alıp, kafalarını yıkayıp kendilerine biat edecek şekle getiriyorlar” şeklinde konuştu.

ALEVİLER ÜZERİNDE BÜYÜK BİR OYUN OYNANIYOR

FETÖ'nün darbe girişiminden sonra 'mezhep çatışması' çıkarmaya çalıştığını kaydeden Türkmen Alevi-Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir, "Alevilikle alakası olmayan kripto FETÖ üyeleri, alevi dedesi olarak köylere gönderilip devlet aleyhinde 'Yakında köylere operasyonla katliam yapacaklar' söylentisi yayıyorlar. Bu yapılanma Aleviler üzerinde çok büyük bir tehlike oluşturuyor” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.