Allah'a ve Atatürk'e hakaret eden genç sokaktakilere saldırdı: İşte görüntüler

Allah'a ve Atatürk'e hakaret eden genç sokaktakilere saldırdı: İşte görüntüler

Ankara’da yaşanan bir olayda isminin E.K. olduğu iddia edilen 18 yaşındaki bir genç, Allah’a ve Atatürk’e hakaret ederek yoldan geçenlere saldırdı. Saldırılan gençlerin kameraya aldığı anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Gün geçmiyor ki Türkiye’de böyle bir olay daha yaşanmasın… Ankara’nın Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman Mahallesi’nde oturduğu söylenilen bir genç, yolda yürüyen insanlara sözlü saldırıda bulundu. Gençlerin telefonunu çıkarıp görüntüye kaydettiği anlarda saldırganın Allah’a ve Atatürk’e hakaret ettiği görüldü. Yumruklu saldırganın görüntüleri sosyal medyada paylaşılırken, paylaşımın altına pek çok yorum geldi.

hakaret-2-001.jpg

ALLAH’A VE ATATÜRK’E HAKARET ETTİ

Ankara’da yaşanan olayda 18 yaşında olduğu ve Eryaman’da oturduğu iddia edilen E.K., yoldan geçen gençlere sözlü saldırıda bulundu. Gençler, telefonlarını çıkarıp o anları kaydederken, saldırgana ‘az önce ne dedin? Tekrar söyle’ dediği görüldü. Saldırganın bu soruya dedikleri ise kan dondurucu oldu. İsminin E.K. olduğu iddia edilen kişi, önce Allah’a, daha sonra ise Atatürk’e küfretti. Sonra görüntüyü çeken gençlere de küfreden saldırgan, gençlere yumruklu saldırıda bulundu. Gençlerin çektiği video sosyal medyada paylaşılırken, görüntünün altına onlarca yorum geldi.

İŞTE O GÖRÜNTÜ:

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.