Altındağ Belediyesi tarafından kurulan Altınay nedir? Konukevi’ne nasıl başvurulur?

Altındağ Belediyesi tarafından kurulan Altınay nedir? Konukevi’ne nasıl başvurulur?

13 Temmuz 2005 yılında Altındağ Belediyesi tarafından kurulan Altınay merak konusu oldu. Peki, Altınay nedir? Konukevi’ne nasıl başvurulur?

13 Temmuz 2005 yılında kurulan Altındağ Belediyesi yardım birimi Altınay kurulduğu ilk günden bu yana Altındağ’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıdadan beyaz eşyaya kadar her türlü yardımda bulunuyor. Peki, Altınay nedir? Konukevi’ne nasıl başvurulur? İşte tüm detaylar:

ALTINAY NEDİR?

2005 yılında 5000 metrekare kapalı bir alana kurulan Altınay yardım birimi bir süpermarkette bulunması gereken bütün ürünlerin bulunduğu ihtiyaç sahibi ailelerin gıda, beyaz eşya, temizlik malzemeleri, engelli vatandaşların ihtiyacı olan bütün ürünleri bulabileceği bir yardım merkezi olarak faaliyetlerine devam ediyor.

İhtiyaç sahibi aileler Altın Kart isimli bir karta sahip oluyor ve her ay kartlarına yatan ücret ile anlaşmalı 17 marketten alışverişlerini yapabiliyorlar.

2222222222222.jpg

KONUKEVİ HASTA VE HASTA YAKINLARINI AĞIRLIYOR

2012 Yılında faaliyete geçen Altındağ Belediyesi Konukevi kurulduğu günden bu yana yaklaşık 300 bin hasta ve hasta yakınına hizmet verdi. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek Altındağ’da bulunan 17 hastaneden birinde tedavi olan hasta ve hasta yakınlarına hizmet veren konukevi dar gelirli aileler için önemli bir değer.

Konukevinden yararlanmak isteyen dar gelirli aileler tedavi gördükleri hastaneden tedavi gördüğüne dair bir belge ve kimlik kartı ile başvurularını yapabilirler.

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum