Altındağ Belediyesi teyakkuza geçti

Altındağ Belediyesi teyakkuza geçti

Vatandaşın ulaşımını rahat sağlaması için yoğun bir çalışma içine giren belediye çalışanları kaldırımları kardan buzdan arındırdı

Başkent’te kar yağışı başlaması sebebi ile kapan yollar ve kaldırımları hummalı bir çalışma ile açan Altındağ Belediyesi çalışanları görev başına geçti. Vatandaşın ulaşımını rahat sağlaması için yoğun bir çalışma içine giren Altındağ Belediyesi çalışanları sabahın erken saatlerine kadar çalışmalarını sürdürdü.

Ekipler teyakkuz halinde

Altındağ Belediyesi ekipleri kar yağışının ardından, ilçe genelinde kar küreme çalışması başlattı. Kar yağışının etkili olduğu ilk saatler ile birlikte kaldırım temizleme ekipleri de küreme çalışması yaparken yağışının ardından vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Beklenen soğuk havaya karşı yolların kapanmaması, yollarda kayma ve buzlanmanın oluşmaması için kar küreme ve tuzlama yapacak ekipler ise teyakkuz halinde. Vatandaşların yollarda sıkıntı yaşamamaları için toplu taşıma araçlarını kullanmaları konusunda uyarılar yapılırken, yetkililer sürücülere kış lastiksiz yola çıkılmaması konusunda uyarılarda bulunuyor.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.