Altındağ'a Yeni Bir Eğitim Yuvası Daha

Altındağ'a Yeni Bir Eğitim Yuvası Daha

Altındağ'da büyük bir eğitim kampanyası düzenlediklerini ve ilçeye yeni okulları kazandırdıklarını anlatan Başkan Veysel Tiryaki, 28 Kasım'da Beşikkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışını gerçekleştirecek.

 

 

HAKAN ŞAHİN/ HABERVAKTİM-

 

Geçtiğimiz yıl temelleri atılan 32 derslikli Altındağ Beşikkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi  28 Kasım'da açılacak. Okul açılışını bizzat Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki yapacak. Yaklaşık 400 kişinin eğitim göreceği okul, modern sistemlerle donatılacak.   
HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN
Okul inşa etmenin belediyelerin görevleri arasında bulunmamasına rağmen eğitim-öğretim faaliyetlerini önemseyerek, Altındağ'da büyük bir eğitim kampanyası düzenlediklerini anlatan Başkan Veysel Tiryaki, "Altındağ’ın çocukları nasıl daha iyi şartlarda eğitim alır, geleceğe nasıl daha iyi hazırlanır diye düşünüyorum. 24 saatin tamamını Altındağ’ın geleceği için çalışarak geçiriyorum. Gecemiz gündüzümüz, Altındağ’ın güzel çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak için” dedi.

AMAÇ İLK 3'E GİREBİLMEK
Beşikkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi  Okul Müdürü Adnan Şenol ise şunları söyledi:  “Velilerimiz ve hatta öğretmenlerimizden burayı özel okul sananlar oldu.Fiziki koşullar kadar eğitim ve öğretim kalitesini de üst seviyede tutmak için ben ve öğretmen kadromuz var gücümüzle çalışıyoruz. Okulumuzda tam gün eğitim veriyoruz. Hafta sonları ise kurslar, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Okulumuzu pek çok konuda lider olan bir proje okul yapmayı hedefliyoruz. Hedefimiz Ankara’daki İmam Hatip okulları arasında ilk 3 sırada yer almak” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.