Altındağ'da 5 yeni park daha hizmete girdi

Altındağ'da 5 yeni park daha hizmete girdi

Veysel Tiryaki yönetimindeki Altındağ Belediyesi 5 yeni park hizmete açtı. Parklara şehitlerimizin isimlerinin verilmesi ayrıca takdir topladı.

Veysel Tiryaki yönetimindeki Altındağ Belediyesi 5 yeni park hizmete açtı.  Parklara şehitlerimizin isimlerinin verilmesi ayrıca takdir topladı.

Açılış törenine Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Eski Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, parkları adı verilen şehitlerin aileleri ve vatandaşlar katıldı. Altındağ Belediyesi’nin daha önce yaptığı 45 parka 5 yeni park daha ekleyerek hizmete sunulan park sayısını 50’ye çıkarmış oldu.

İkisi Ulubey mahallesinde olmak üzere Şehit Jandarma Er Eyüp Öksüz Parkı ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Savaş Batu Parkı, biri Feridun Çelik Mahallesi’nde olmak üzere Şehit Uzman Çavuş Yavuz Bayram Parkı, bir diğeri Beşikkaya Mahallesi’nde bulunan Şehit Emniyet Amiri Zafer Kurt Parkı ve beşinci park olan Karapürçek Mahallesi’nde bulunan Şehit Piyade Onbaşı Harun Aydın Parkı halkın hizmetine açıldı.

Törende konuşan Başkan Tiryaki belediyenin borçsuz olduğunu hatırlatarak, ‘‘Dertsiz, kendi kaynaklarını kullanarak çalışan bir belediye var’’ dedi.

Tiryaki konuşmasına şöyle devam etti:
‘‘Beşikkaya Mahallesi’nde bir kütüphane yaptık, yakında açacağız. Kırkpınar Mahallesi’nde camiyle birlikte parkımızı açacağız. Bunlar bir ay içinde açacağımız işler. Battalgazi Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi açacağız. Ali Ersoy Mahallesi’nde büyük bir Aile Kültür Merkezi açacağız. Başpınar Mahallesi’nde 45 dönümlük bir alanda park açacağız’’

50 SENE SONRASINI DÜŞÜNÜYORUZ

Altındağ’ın 1930 ve 40’lardaki gibi yeniden Ankara’nın en kıymetli yeri olacağını söyleyen Başkan Tiryaki, ‘‘Çünkü biz emsal artırarak, yolluk vererek kentsel dönüşüm yapmıyoruz. Bugün Feridun Çelik Mahallesi’nde 15 – 20 bin liraya insanları ev sahibi yaptık. 30 sene sonra anlayacaksınız bunu. Okullar, evler, sosyal tesisler tapıyoruz. 50 sene sonrasını düşünüyoruz. Sakın ola, ‘Bu başkan çok yeşil alan yapıyor’ diye düşünmeyin’’ şeklinde konuştu.

ALTIN GİBİ

Törende konuşan Eski Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da, ‘‘Altındağ’ın isminde altında var. Geçmişte o ‘altın’ kelimesi belki garipsenebilirdi. Giderek o ‘altın’ kelimesine yakışır bir şekilde Altındağ’ımız gelişiyor, güzelleşiyor ve kıymetli bir yer haline geliyor. Altındağlılar da bundan memnun ki giderek artan oranda başkanımıza ve partimize destek veriyorlar. Onların desteği ve duasıyla Altındağ her geçen gün daha da kıymetli hale geliyor’’ ifadelerini kullandı.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM

AÇILIŞLARA YETİŞEMİYORUZ

Vatandaşlar yapılan hizmetler ile ilgili gazetemize konuşarak Altındağ Belediyesi Başkanı Veysel Tiryaki’nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Vatandaşlar, “Bizleri düşünen bir belediye başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Veysel Tiryaki sosyal hizmet ve halkın refahı konusunda çok iyi çalışmalar yapan sayılı belediye başkanlarından biri. Yaptığı açılışlara halk olarak bizler bile yetişemiyoruz. Çok sıkı bir şekilde çalışıyor. Biz bu çalışmalarından dolayı kendisine gazeteniz aracılığı ile teşekkürlerimizi iletiyoruz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.