Altındağ'da depremzedeler ile iftar sofrası

Altındağ'da depremzedeler ile iftar sofrası

Kırşehirli Dernekler Federasyonu tarafından, Altındağ'da depremzedeler ile iftar sofrası kuruldu.

Altındağ Kültür Sarayı'nda düzenlenen programa, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, milletvekilleri, bazı siyasi parti temsilcileri ile Altındağ ve Mamak'ta çeşitli kurumlarda barınması sağlanan 500'ü aşkın depremzede katıldı.

Altındağ Kültür Sarayı iftar

Altındağ Kültür Sarayı'nda düzenlenen programa, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, milletvekilleri, bazı siyasi parti temsilcileri ile Altındağ ve Mamak'ta çeşitli kurumlarda barınması sağlanan 500'ü aşkın depremzede katıldı.
Programda konuşan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, depremzede ailelerle bir araya gelerek onların acılarını paylaştıklarını dile getirdi.
Gökçınar, "Maraş'tan, Malatya'dan, Adıyaman'dan gelen depremzedelerimiz var. Bu anlamda bu işbirliğini bize sağlayan Altındağ Belediye Başkanımız Asım Balcı'ya da huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum, onların destekleriyle depremzedelerle bir arada olma imkanı sağladık." dedi.

 Hilmi Gökçınar

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm Türkiye'nin yasa boğulduğunu dile getiren Gökçınar, yaraların sarılması için bölgeye tüm Türkiye'den yardım gönderildiğini vurguladı.
Gökçınar, deprem bölgesinde yürüttükleri yardım faaliyetleri ile Ankara'ya gelen depremzedelere yönelik çalışmalarını anlattı.
Programın düzenlenmesine katkı sunan Altındağ Belediye Başkanı Balcı da, zor günlerden geçildiğini, bugünlerin dayanışmayla atlatılacağını söyledi.
Balcı, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.