Altındağ'da fotoğraflar yarıştı

Altındağ'da fotoğraflar yarıştı

Başkent’in önemli tarihi turistik mekanlarını içerisinde bulunduran Altındağ’da bu sefer fotoğraflar yarıştı. ‘Ankara’nın Kalbi Altındağ’ etiketiyle paylaşılan fotoğraflarda birinciliği Ankara Kalesi’nden bir kareyle Mustafa Demirbağ aldı. 

Sık sık adını kültürel etkinliklerle duyuran Başkent’in önemli turizm merkezlerini içerisinde barındıran Altındağ’da bu sefer ilçenin dört bir yanından gelen fotoğraf kareleri yarıştı. Altındağ Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleşen fotoğraf yarışmasında özellikle Ankara Kalesi, Hacı Bayram ve Çevresi, Ulus Atatürk Heykeli ve Altındağlıların yaşamından kareler temalı fotoğraflar yarıştı. Birinciliği ise Ankara Kalesi’nde oynayan çocukları ve arkada Başkent’i aynı karede yakalayan Mustafa Demirbağ’ın fotoğrafı aldı. 

‘ANKARA’NIN KALBİ ALTINDAĞ’ ETİKETİYLE YARIŞILDI

Başkent’in en önemli tarihi mekânlarını ve müzelerini içerisinde bulunduran Altındağ’da geçtiğimiz günlerde fotoğraf yarışması düzenlendi. Altındağ Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleşen yarışmada fotoğrafçılar çektikleri Altındağ karelerini ‘ANKARA’NIN KALBİ ALTINDAĞ’ etiketiyle paylaştı. Fotoğraf severlerin karelerinde Ankara Kalesi’nde yaşam, Başkent’in simgesi olan Ulus Atatürk Heykeli ve yine Başkent’in maneviyat merkezi konumunda bulunan Hacı Bayram Camii ve çevresi vardı. 

1’İNCİ ANKARA KALESİ

Birbirinden güzel fotoğraf karelerinin paylaşıldığı yarışmada 1’inciliği Ankara Kalesi’nde oynayan çocukları ve arka fonda Başkent’in o gri görüntüsünü fotoğraflayan Mustafa Demirbağ’ın karesi aldı. İkincilik ise yine kalenin sakinlerinden bir amcayı doğallığı ve gülümsemesiyle karesine yansıtan Fatih Çindemir’in fotoğrafı aldı. Üçüncülük ödülünü ise, Altındağ Hıdırlık Tepesi’ni fotoğraflayan Murat Yılmaz aldı. Onun dışında 3 fotoğrafa da mansiyon ödülü verildi.

foto-1inci.jpg

Erkal Erdoğan//İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.