Altındağ’ın sevilen başkanı 4’üncü kez seçildi

Altındağ’ın sevilen başkanı 4’üncü kez seçildi

Adı Altındağ ile özdeşleşen, 2004-2019 yılları arasında 3 dönem Altındağ Belediye Başkanlığı yapan Dr. Veysel Tiryaki, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrar adaylığını koymuştu. Yapılan seçim sonucunda yüzde 47,45 oy alarak yeniden göreve seçildi.

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine doğru ilerlerken, adı Altındağ ile özdeşleşen, 2004-2019 yılları arasında 3 dönem Altındağ Belediye Başkanlığı yapan Dr. Veysel Tiryaki, aktif görevini bırakarak, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrar Altındağ Belediye Başkanlığına adaylığını koymuştu. İlk günden itibaren sahada Altındağlılarla buluşarak yeni projelerinden söz eden Tiryaki, vatandaşlar tarafından heyecanla beklenir hale geldi. Yapılan seçim sonucunda ise Altındağlılardan büyük bit tevehhüm alan Tiryaki, yüzde 47,45 oy oranı ile yeniden göreve seçildi.

altinkoy.jpg

BAŞARILI BİR DÖNEM SERGİLEDİ

Döneminde Altındağ'ın borçsuz belediye olarak devam etmesinde büyük ölçüde payı olan Tiryaki, gelir artırıcı ve mali disiplin politikalarıyla adından söz ettirmişti. İhtiyaç dışı harcamaları önleyerek belediyenin gelirlerini artıran ve yatırımları çoğaltan Tiryaki'nin görev yaptığı dönemde Altındağ Belediyesi, herhangi bir borç almadan başarılı bir dönem sergiledi.

basliksiz-1-recovered.jpg

BÜYÜK ÖVGÜ TOPLAMIŞTI

Belediyecilik anlayışı sadece ekonomik açıdan değil, kentsel dönüşüm alanında yapmış olduğu çalışmalarıyla da hafızlarda büyük iz bıraktı. Tiryaki, Altındağ’da yoğun olan gecekondu mahallelerini ve girilemeyecek kadar tehlikeli bölgeleri güvenli ve modern bir hale dönüştürdü. Hamamönü ve Gültepe’de hayata geçirdiği projelerle büyük övgü toplamıştı.

veysel-tiryaki.jpg

MERKEZLER KURDU

Aynı zamanda sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veren gösteren Tiryaki, son derece geri kalmış mahallelerde gençlik merkezleri ve kütüphaneler açarak vatandaşa büyük bir hizmet sundu. Gençlerin yanı sıra bölgelerde açmış olduğu kadınlar lokali sayesinde, kadınlar sosyalleşerek, merkezlerde yapmış oldukları ürünlerle ev ekonomisine katkıda bulundu.

veysel.jpg

HİZMET HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Tiryaki, seçim süreci boyunca katılım sağladığı toplantılarda, görev yapmış olduğu süre zarfında hayata geçirmiş olduğu projelerin devamının geleceğini duyurmuştu. Yeni görev süresinde mahalle kütüphanelerini artıracaklarını ve Altındağ'da yeni nesil yaşayan kütüphane projelerini hayata geçireceklerini belirmişti. En önce ilçedeki temizlik sorununa çözüm getireceğini ifade eden Tiryaki, ilçenin geleceği için çalışmaya devam edeceklerini aktardı. Altındağ'ın simgesi haline gelen Altınköy projesine yeni projeler ekleyerek Altındağ’ı tekrardan canlandıracağını söyledi.

Kaynak:Rüveyda Aslıipek / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.