Altınok gençleri Çanakkale’ye uğurladı

Altınok gençleri Çanakkale’ye uğurladı

Keçiören Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, gençlerin tarihsel ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla başlattıkları kültür turlarında liseli gençleri Çanakkale’ye uğurladı.

2019 senesinde seçilerek Keçiören Belediye Başkanı olan ve görevde olduğu sürece gençlere ayrı bir önem veren Turgut Altınok, kültür turları başlatmıştı. Uzun bir dönemdir Keçiören’de yaşayan ya da Keçiören’de eğitim gören gençler, Keçiören Belediyesi’nin bu uygulaması ile birlikte atalarının savunmasıyla büyük kahramanlıklara imza attığı Çanakkale’ye gidiyor.

“YÜZBİNLERİ BULACAK”

Beş yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevine devam eden ve 31 Mart seçimleri için Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok, büyükşehir belediye başkanı olduğunda da gençlerin yanında olacaklarını belitti. Uğurlama töreninde gençlere seslenen Başkan Altınok, “Gençler tarihin izinde, biz de onların hizmetindeyiz! Keçiören’de on binleri bulan öğrenci sayımız büyükşehirde yüz binleri bulacak, Ankara’mızın tüm gençleri şanlı tarihimizin yazıldığı toprakları görecek ve ecdadıyla gurur duyacak dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.