Ankara'dan kış manzaraları

Ankara'dan kış manzaraları

Türkiye soğuk ve yağışlı hava sistemlerinin etkisi altına girdi. Yurdun birçok ilinde yağmur ve kar yağışı etkili oldu. Kar yağışının aralıklarla sürdüğü, soğuk havanın kendini hissettirdiği illerden biri de Ankara oldu.

Hava sıcaklığı mevsim normallerine indiği son haftalarda kış ülke genelinde kendini hissettirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, tüm yurdun yağışlı havanın etkisine gireceğini açıkladı. Pazar gününden itibaren yurdun kuzey, iç ve doğu bölgelerinde yoğun yağış görülmesi bekleniyor. Doğu Anadolu, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Ege'de kar etkili olacak.

1.jpg

ANKARA BEYAZA BÜRÜNDÜ

Meteorolojinin kar yağışı uyarısının ardından birçok il beyaza büründü. Son haftalarda soğuk havanın iyiden iyiye hissedildiği Ankara’da öğle saatlerinde kar yağışı başladı. İlk önce şehrin yüksek yerlerinde görülen kar yağışı daha sonra iç bölgelerde etkili oldu.

2.jpg

Yer yer etkisini artıran kar yağışı bazı noktalarda birikintiler oluşturmaya başladı. Belediye ekipleri, ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için ana güzergahlarda çalışma yapıyor. Meteoroloji’nin tahminlerine göre yarından itibaren yurdun doğusuna kayacak olan karlı hava, cuma günü etkisini azaltacak ve hafta sonu yurdu terk edecek.

İşte kameraya yansıyan görüntüler.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.