ANA BORU PATLADI GÖLBAŞI SUSUZ KALDI

ANA BORU PATLADI GÖLBAŞI SUSUZ KALDI

Gölbaşı’nda inşaat kazısı nedeniyle ana yolun asfaltında göçük meydana geldi. Yolun bulunduğu yerden geçen Gölbaşı şebeke suyunun ana borusu patladı. Gölbaşılılar gün boyunca susuz kaldı.



ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Gölbaşı’nda Şehit Selami Atabey Caddesi yanında başlanan inşaat kazı çalışmaları caddenin göçmesine neden oldu. Göçme sonucu caddenin altından geçen Gölbaşı şebeke suyu boru hattının altı boşaldı. Boşlukta kalan boru patladı. Önceki gün gece 11 sıralarında meydana gelen patlama Gölbaşılılar bir gün boyunca susuz kaldı.
NEDENİ İNŞAAT KAZISI
Söz konusu arızanın yaşandığı yerde tamir çalışmaları yapan ASKİ yetkilileri boru patlamasının cadde yanında yapılan inşaat kazısından kaynaklandığını belirttiler.
BORULAR ESKİ OLDUĞU İÇİN PATLADI
Bölgede bulunan inşaatta çalışan bir müteahhit ise orada bulunan boruların çok eski olduğunu ve patlamanın bu yüzden kaynaklandığını iddia etti.
CADDE ÜZERİNDEKİ ÇATLAKLAR 2. ŞERİDE SIÇRADI
İnşaat kazı çalışmaları nedeniyle Şehit Selami Atabey Caddesi’nin yarısı göçmüş kalan kısımlarında ise çatlaklar oluşmuştu.  Yarısı göçen caddenin üzerinde bulunan çatlaklar orta refüjün diğer kısmında kalan şeritleri sıçradı. Trafikte bulunan araçlar söz konusu çatlaklar üzerinden geçiyor. Bu ise araçlar için büyük tehlike oluşturuyor.
HABERVAKTİM UYARMIŞTI
Gazetemiz cadde üzerinde bulunan göçükle ilgili tehlikeleri 8 Ağustos 2015 tarihli sayısında gündeme getirmişti. Ancak hiçbir önlem alınmadığı görüldü. Sözü edilen caddede tehlike devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.