ANGİAD'tan Yakışıksız kutlama

ANGİAD'tan Yakışıksız kutlama

ANGİAD'ın içkili yılbaşı etkinliği düzenleyip, sahneye de Sıla adlı popçuyu çıkaracak olması “yakışıksız” bulundu. Sıla, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı gerçekleştirilen Yenikapı Mitingini “şov” olarak niteleyerek, büyük tepki toplamıştı.

2018’in yaklaşmasıyla, kimi kesimlerin yılbaşı kutlama hazırlıkları da başladı. Kutlama yapmaya hazırlanan sivil toplum örgütlerinden Ankara Genç İş Adamları Derneği'nin (ANGİAD) içkili yılbaşı etkinliği düzenleyip, sahneye de Sıla adlı popçuyu çıkaracak olması “yakışıksız” bulundu. 

sila-konser22222222.jpg
ANGİAD’ın, her yıl geleneksel olarak düzenlediği yılbaşı etkinliğinde bu yıl popçu Sıla, sahne alacak. Popçu Sıla, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirilen ve AK Parti’nin yanı sıra MHP ile CHP’nin de desteklediği Demokrasi ve Şehitler Mitingi’yle ilgili “Darbelere karşıyım ama böyle bir şovun içinde olmayacağım” twiti atmış, bu twit büyük tepki toplamıştı. Tepkilere rağmen Sıla, sözlerinin arkasında olduğunu kaydetmişti.  ANGİAD'ın yılbaşı etkinliğinde sahne için Sıla’yı tercih etmesi yadırgandı. 

VE SINIRSIZ ALKOL

Öte yandan, 27 Aralık’ta Meyra Palace Hotel’de gerçekleştirilecek etkinliğe girişler ücretli olacak. Bilet fiyatları 300 liradan başlayacak. Gece geç saatlere kadar sürecek olan yılbaşı organizasyonunda sınırsız alkol verilecek. ANGİAD’ın Sıla’lı, alkollü yılbaşı etkinliği yakışıksız bulunurken, kimi dernek üyelerinin de durumdan rahatsız olduğu belirtiliyor. 

HABERVAKTİM/ÖZEL
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum