Ankabir’den Adalet Bakanı Tunç'a ziyaret: Batı Karadeniz konuları konuşuldu

Ankabir’den Adalet Bakanı Tunç'a ziyaret: Batı Karadeniz konuları konuşuldu

Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği (ANKABİR) Genel Başkanı Tuncay Gençer ve beraberindeki heyet Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret etti. Ziyarette Batı Karadeniz adına birçok konu konuşuldu.

Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği (ANKABİR) Genel Başkanı Tuncay Gençer ve beraberindeki heyet, Adalet Bakanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi. Genel Başkan Tuncay Gençer ve beraberindeki heyet Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sıcak sohbet havasında geçen ziyarette Batı Karadeniz adına birçok konu konuşuldu.

1-001.jpg

BIKMADAN İLERLİYORUZ

Anka Bir Genel Başkanı Tuncay Gençer, "Bartın, Bolu, Çankırı, Sinop, Karabük, Zonguldak ve Kastamonu İllerinden oluşan Batı Karadeniz Bölgesini temsilen Başkanvekili Hasan Kaya, Genel Sekreter Dr. Yaşar Okur, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Aydınalp ve YK üyelerimiz ile birlikte Adalet Bakanı birliğimizin de Onursal Üyesi Yılmaz Tunç Beyefendiye bir nezaket ve çalışma ziyaretinde bulunduk. Dünyada Adaleti tesis etmek zor olsa da, Yahya Efendinin Kanuni Sultan Süleyman'a yaptığı "Nemelazım" uyarısına dikkat ederek, fedakarlıkla yürüdüğümüz bu zorlu yolda, en azından karınca misali safımız belli olsun anlayışı ile bıkmadan ilerlemekteyiz” dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ

Gençer, " Medeniyet köklerine şehitlik bağı ile bağlı olan bölgemiz insanı, Devletine ve milletine her zaman sadık olmuş, ancak yatırımların adaletli dağıtımı anlamında üzerine düşen payı alamamıştır. Bu anlamda Ülkemizin ve milletimizin her daim emrinde, ancak temsil ettiğimiz kitlenin önceliklerinin farkındayız. Özellikle bölgemizin en önemli problemi olan Göç ile mücadelede kararlılığımız devam etmektedir. Tarihte insanlık namına sayısız başarılara imza atmış olan Ecdadımızın üstün başarı seviyesine tekrar ulaşacağına inanıyorum. Dünyada Türk Adaletinin yeniden tesis edileceğine inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

2-001.jpg

YATIRIMLAR BOŞA GİTMEYECEK

"Bölgemizin kültürel, coğrafik ve sosyolojik anlamda geride kalmasının bir adalet endişesi oluşturmaması adına keyifli bir sohbet yapılmıştır" diyerek devam eden Gençer son olarak, "Bölgemizin yetiştirdiği önemli bir değer olan, samimiyetine her zaman şahit olduğumuz, gece gündüz çalışan Sayın Bakanımız geleceğe dair bizleri oldukça umutlandırmış ve gururlandırmıştır. Mazlumlara adalet duygusunu hissettirmek için çok çalışmalı, lafla değil, icraatla var olmalıyız. Bölgemize ve insanımıza yapılan yatırım asla boşa gitmeyecektir" dedi.

Kaynak:Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.