ANKAMOB esnafı umutlu 

ANKAMOB esnafı umutlu 

"365 gün Kesintisiz Mobilya Fuarı" sloganı ile açılan Ankara Siteler Mobilya Sarayı’nda (ANKAMOB) hizmet veren esnaflar, hafta sonları ziyaretçi sayılarının fazla olduğunu belirterek zamanla işlerinin daha iyi olacağını ifade etti.

Siteler esnafının yıllardır eksikliğini belirttiği yılın 365 günü satış yapabilecekleri Ankara Siteler Mobilya Sarayı’nın (ANKAMOB)  45 gün önce Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı’nın öncülüğünde açılmıştı.
Binlerce ev dekorasyon ürün çeşidi ile 15 bin metrekare alan üzerinde 86 mağazayla Samsun Yolu 13. Kilometrede hizmet veren ANKAMOB AVM, esnafı işleri hakkında Habervaktim’e değerlendirmede bulundu.

GELECEĞİMİZ KENDİ ELİMİZDE

ANKAMOB içerisinde hizmet veren Yamanlar Mobilya Mağazası’nın Satış sorumlusu Kadir Karaköy, hafta sonları müşteri yoğunluklarının iyi olduklarını belirterek,” Hafta içerisi de müşteri sayısı artarsa bizim için daha iyi olacak. Mağaza olarak fiyatlarımız uygun. Ağırlıklı olarak yatak odası, yemek odası takımı, tv sehpası satıyoruz. Buradaki esnaflar olarak beklentimiz olumlu yönde zamanla işlerimiz daha iyi olacaktır. Tanıtımı yapıldı buranın görüp gelen çok sayıda müşterimiz oldu.

Buradaki esnaflar olarak müşterilere en iyi hizmeti vermeliyiz. Başkanımız Hüseyin Taklacıya çok teşekkür ederiz. ANKAMOB’ta her şey düşünülmüş fiziki imkanlarımız oldukça iyi. Güvenlikten tutunda otoparka kadar bütün hizmetler sorunsuz bir şekilde veriliyor. Bundan sonra esnaflar olarak bizlere çok iş düşüyor. Buranın devamlılığı ve işleyişi için çok önemli. Kısacası geleceğimiz kendi elimizde.” diye konuştu.

3.gif

FİYATLAR OLDUKÇA UYGUN

Vatandaşların Ramazan ayına hazırlık yaptığını anlatan Güngör Mobilya Mağazası’nın yetkilisi Ali Güngör,” Ramazan öncesi işlerimiz biraz durgun geçiyor. Geçmiş yıllarda da bu şekilde olmuştu. Ramazan'dan sonra işlerimiz artmaya başlamıştı. Umutluyuz beklentilerimiz var. Hafta sonları müşteri sayımız oldukça iyi durumda yeni olmamıza rağmen. Zamanla daha iyi olacağını düşünüyoruz.

Burası Ankara'da bulunsa da diğer illerimizdeki  vatandaşlarımıza da hizmet vermek istiyoruz. Ankara'da ANKAMOB'un çok güzel bir tanıtımı yapıldı. Sayın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek bizlere çok destek oldu. Esnaflar olarak teşekkür ediyoruz. Geçici fuar alanları biz mobilyacılar için çözüm değildi. Biz kalıcı olarak AVM tarzında bir alana kavuştuk.” İfadelerini kullandı 

AVM içerisinde siteler esnafının hizmet verdiğini dile getiren Güngör,” Sitelerin ürünlerini satıyoruz. Fiyatlarımız uygun. Özelliklede yeni olduğumuz için tanıtım amaçlı ürünlerimde fiyatları kar amacı gütmeden satıyoruz. Burada deneyimli esnaflarımız bulunuyor. Mobilya sektörü içerisinde yıllarca hizmet vermiş. Şuan içinde herşey olumlu iyi gidiyor. Zamanla daha iyi olacaktır.

Sayın Başkanımız Hüseyin Taklacı'nın öncülüğünde güzel bir birliktelik sağlandı. İnşallah bu şekilde devam eder. Vatandaşlarımız neden mi ANKAMOB'u tercih etsin. İlk olarak burada el işçiliği olan kaliteli ürünler satıyor. Kesinlikle fabrikasyon ürünler bulamazlar. Ankara'ya katkı sağlamak istiyoruz. Müşteriler ve esnaflar için bütün fiziki imkanlar düşünülmüş durumda. Bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz. İlla satın alacaklar diye bir şey yok gelsinler gezsinler. Fiyat araştırması yapsınlar.”

BİRLİK OLMAK GEREKİYORMUŞ

25 yıldır perde sektöründe hizmet verdiğini aktaran Cimele Perde firmasının yetkilisi Mustafa Araz,” Bizde firma olarak ANKAMOB'ta yerimizi aldık. Biz perdeciler olarak tamamlayıcı sektörüz. Burada diğer mobilya mağazalarının yanında vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Hafta sonları ziyaretçi sayımız fazla oluyor. Bunu zamanla hafta içerisinde dağıtmamız gerekiyor. Verim almamız için.

Gelen müşterilerden şunu anlıyoruz. Böyle bir yere ihtiyaç varmış. Sadece esnaf olarak birlik olmak gerekiyormuş. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek ve  Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı'ya çok teşekkür ederiz. Bizlere verdikleri desteklerden dolayı. Fiyatlarımız oldukça uygun. Ürün çeşitlerimiz fazla. İşlerimiz ilerleyen günlerde daha iyi olacaktır.” şeklinde konuştu.     

İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.