Ankara Ardahan Tanıtım Günleri nerede, ne zaman, nasıl gidilir?

Ankara Ardahan Tanıtım Günleri nerede, ne zaman, nasıl gidilir?

Ankara Ardahan Tanıtım Günleri düzenlenecek. Ardahan Dernekler Federasyonu tarafından yapılan duyuruda 4 gün boyunca sürecek fuarda Ardahan kültürü ve yöresel yemekleri Ankaralılarla buluşacak. Peki, Ankara Ardahan Tanıtım Günleri ne zaman, nerede?

Ardahan Dernekler Federasyonu, Ankara İl Eğitim Derneği, Göle Derneği ve Ardahan ilçe belediyeleri Ankara Ardahan Tanıtım Günleri’nin düzenleneceğini duyurdu. 4 gün boyunca devam edecek fuar için yapılan duyuruda “Kaşar peynirinin, kazın ve kavurmanın anavatanı” sloganıyla tüm başkentliler davet edildi. Peki, Ankara Ardahan Tanıtım Günleri ne zaman, nerede?

duyuru.jpg

ANKARA ARDAHAN TANITIM GÜNLERİ NE ZAMAN?

Ardahan Dernekler Federasyonu tarafından duyurularda Ankara Ardahan Tanıtım Günleri’nin 30 Kasım saat 14’te başlayıp 3 Aralık’a kadar devam edeceği açıklandı. Ankara İl Eğitim Derneği, Göle Derneği ve Ardahan ilçe belediyeleri ile ortaklaşa düzenlenen fuarda Ardahan’ın bal, kavurma ve kaşar peyniri gibi birçok yöresel ürünün yanı sıra depremzede esnafların da el emeği ürünlerinin sergileneceği belirtilirken; Ardahan Valiliği, Ardahan Belediyesi, Ardahan Üniversitesi, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası, Göle Belediyesi, Çıldır Belediyesi, Damal Belediyesi, Hanak Belediyesi, Posof Belediyesi ve Köprülü Belediyesi’nin de stantlarının bulunacağı aktarıldı.

arsiv.jpg

ANKARA ARDAHAN TANITIM GÜNLERİ NEREDE?

Yapılan duyuruda yer alan bilgilere göre 4 gün boyunca sürecek Ankara Ardahan Tanıtım Günleri’nin Ankara Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşeceği bildirildi.

altinpark.jpg

ALTINPARK FUAR VE KONGRE MERKEZİ’NE NASIL GİDİLİR?

Ankara Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’ne Kızılay, Sıhhiye Köprüsü ve Ulus Heykel’den hareket eden 413 numaralı EGO otobüsleri ile gidilebilir.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.