Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın randevu defteri doldu taştı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın randevu defteri doldu taştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile randevu yoluyla görüşmek isteyenlerin sayısı 3 bin 500'ü aştı. Başkan Tuna'nın bu kişilere sadece 10 dakika ayırması yaklaşık 4 yılına tekabül ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine tam 4 ay önce başlayan Mustafa Tuna'nın randevu defteri deyim yerindeyse doldu taştı. Büyükşehir kaynaklarından edinilen bilgilere Başkan Tuna'yla randevulu görüşmek isteyen kişilerin sayısı 3 bin 500'ü aştı. 

ANKARA'NIN SORUNLARINI DİNLEMEK İÇİN...

dtxakznw0aic2fw.jpg

Melih Gökçek'in görevi bırakmasıyla birlikte 6 Kasım'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Tuna'nın belli bir planlama dahilinde Ankara'nın sorunlarını konuşmak ve vatandaşların sıkıntılarını dinlemek için elinden geldiği kadar herkesle görüşmeye çalıştığı öğrenildi.  

RANDEVULULARLA GÖRÜŞMESİ 4 YILI BULUYOR

Göreve gelmesinin ardından yaptığı hizmetlerle her kesimin takdirini kazanan Başkan Tuna'nın randevu defterinde ismi yazılı olan her kişiyle görüşmesi zaman açısından pek mümkün gözükmüyor. Başkan Tuna'nın 3 bin 500 kişiye sadece 10 dakika ayırması halinde 1458 gün yapıyor. Bu gün sayısı ise yaklaşık 4 yıla tekabül ediyor. 

GECE-GÜNDÜZ YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYOR

Göreve geldiği ilk günden beri Başkentlilerle yakın temasta bulunmaya özen gösteren ve "ortak akıl" ilkesi ile Başkent'in sorunlarına çözüm bulacaklarını kaydeden Başkan Tuna, yoğun bir mesaide çalışıyor. Sabahın ilk saatlerinde makamına geldiği, gecenin ise geç vakitlerinde evine döndüğü öğrenilen Başkan Tuna'nın çok yoğun tempoda çalıştığı hatta tatil dahi yapmadığı biliniyor.  Başkan Tuna'nın tatil ile ilgili geçmişte kullandığı ifade şöyle: "Tatil kelimesini okulda  ben öğrenemedim. O kelimenin anlamını bilemiyorum.  Çünkü bizim tatil diye bir şeyimiz yok. Tatil; huzursa, mutluksa,  rahatlanacak bir şeyse ben vatandaşlarımla olunca rahat ediyorum. Onların taleplerini değerlendirip onlara yardımcı olabildiğim ölçüde  mutlu oluyorum bu  benim için en güzel tatil.” 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.