Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden çocuklara festival

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden çocuklara festival

Yarıyıl tatilinin son haftasında Ankaralı çocuklar için Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden büyük bir sürpriz geldi. ABB, çocuklar için ‘Çocuk Festivali’ düzenleyeceğini açıkladı.

Yüzbinlerce öğrenci, birinci dönemi bitirerek karnelerini aldı ve yarıyıl tatiline girdi. Yarıyıl tatilinin yaşandığı bu günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden çocuklara sürpriz geldi. Ankaralı çocukların tatilin tadını çıkarmaları için hazırlanan Çocuk Festivali’ne az bir süre kaldı. ABB’nin sosyal medya hesapları, çocuklar için hazırlanan Çocuk Festivali ile ilgili bilgileri paylaştı. 2-3 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Çocuk Festivali’nin Altınpark ANFA Fuar Alanı B Salonunda yapılacağı bildirildi.

cocuk-festivali-2.jpg

İÇİNDE YOK YOK

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yarıyıl tatilindeki çocuklar için hazırlanan Çocuk Festivali, birbirinden eğlenceli içeriğe sahip olacak. İki gün devam edecek festivalde illüzyon, animatör, jonglör, palyaço, pandomim, bubble show, kukla gösterisi, tahta bacak, balon katlama show, konserler, atölyeler, çocuk tiyatrosu ve Hacivat ve karagöz yer alacak.

cocuk-festivali-3-001.jpg

ONUR EROL VE MUSA GÖÇMEN ÇOCUK ŞARKILARI SESLENDİRECEK

İki gün sürecek festivalde iki günde de konser heyecanı yaşanacak. İkinci dönem başlamadan hemen önce yapılacak Çocuk Festivali’nde çocuklar eğlendirilerek yeni döneme hazır hale getirilecek. Bu kapsamda Onur Erol ve Musa Göçmen, çocuk şarkıları ile Ankaralı çocuklara için sahnede olacak.

cocuk-festivali-4.jpg

SABAHTAN AKŞAMA KADAR DEVAM EDECEK

Başkentli gençler için düzenlenen Geleneksel Çocuk Festivali, 2 Şubat ve 3 Şubat tarihlerinde Altınpark ANFA Fuar Alanı B Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ankaralı çocuklar, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından misafir edilirken, tatilin son günlerde eğlenmeleri sağlanacak. Etkinlik, iki gün üst üste saat 10.00'da başlayarak 17’ye kadar devam edecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.