Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve depremzede ailelerin iftar yemeği

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve depremzede ailelerin iftar yemeği

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, adliye personeli ve başkente gelen depremzede aileler için iftar programı düzenledi.

Adliye’nin personel yemekhanesinde düzenlenen iftar davetine, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Çiftçi, başsavcı vekilleri, hakimler, savcılar, adliye personelleri ve depremin ardından Hatay'dan başkente gelen depremzede aileler katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Başsavcı Akça, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bu yıl buruk bir iftar programı düzenlediklerini ifade etti. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara şifa dileklerinde bulunan Başsavcı Akça, depremin etkisinin silinmesi ve yaşam alanlarının yeniden kurulması için devletin bütün imkanlarını seferber ettiğini belirtti.

“DEPREMDEN ETKİLENEN KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAMALIYIZ”

Başsavcı Ahmet Akça depremden etkilenen kardeşlerimizi unutmamalıyız ifadeleri ile birlik ve beraberlik mesajı verdi ardından konuşmasına “Devletimiz, ilk günden beri her türlü ihtiyacı anında karşılıyor. Bizler de bu noktada bize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini ekledi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı personelinin tüm ülkeyi sarsan Kahramanmaraş depreminin hemen ardından bölgeye ulaşarak adli işlemlerin yürütülmesine yardımda bulunduğunu açıklayan Başsavcı Akça, bu kapsamda aralarında savcı, bilirkişi, kalem müdürleri, katip ve mübaşirlerin de bulunduğu yüzlerce kişinin gönüllü olarak görev aldığını aktardı. Başsavcı Akça, adliye personeli ve aileler ile yediği iftar yemeğinin ardından depremzede çocuklara hediyeler dağıtarak programı sonlandırdı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.