Ankara PERDER’e bağlı zincir marketlerde yoğunluk: Hem kotasız hem de hızlı ve sürekli

Ankara PERDER’e bağlı zincir marketlerde yoğunluk: Hem kotasız hem de hızlı ve sürekli

Ramazan ayında uygun fiyatlı kırmızı et satılan Ankara PERDER’e bağlı zincir marketlerin kasap reyonlarında yoğunluk yaşanıyor. Yaşanan yoğunluğa rağmen vatandaşlar uygun fiyatlı ete hızlı ve güvenilir şekilde ulaşabiliyor.

Ramazan ayı boyunca Ankara PERDER’e bağlı zincir marketlerin bin 100 şubesindeki kasap reyonlarından ulaşılabilen uygun fiyatlı kırmızı ete vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. Kilosu 324 TL’den satılan kıyma ve kilosu 354 TL’den satılan kuşbaşının kasap reyonlarında oluşturduğu kuyruğa rağmen; Et ve Süt Kurumu Ulus ve Sincan şubelerinden farklı olarak hızlı bir alışveriş imkanı bulunuyor. Vatandaşlar uygun fiyatlı etlere hızlı ulaşabilmenin yanı sıra; bu etlerden istediği saatte ve istediği miktarda satın alabiliyor. Bununla birlikte ithal hayvan ürünü olan etler düzenli ve sıkı bir denetimden geçiyor.

kesimal.jpg

HIZLI, GÜVENİLİR VE SÜREKLİ

Ankara’da Ramazan ayı boyunca PERDER’e üye zincir marketlerde kıyma 324 TL ve kuşbaşı 354 TL’den satılıyor. İlksayfa Gazetesi olarak yerinde incelediğimiz Ankara’nın en çok bilinen ve PERDER’e bağlı olan marketlerin kasap reyonlarında yoğunluk dikkat çekiyor. Kota bulunmayan ve ithal hayvan ürün olan uygun fiyatlı ete vatandaşlar istediği saatte ve miktarda hızlı, güvenilir ve sürekli şekilde ulaşabiliyor. Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Başkan Yardımcısı Recai Kesimal uygun fiyata satılan kuşbaşı ve kıyma etin kaliteli olduğunu vurgulayarak gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. Recai Kesimal, vatandaşların Ramazan ayı boyunca 25 ilçede satılan uygun fiyatlı kırmızı ete gönül rahatlığıyla güvenilebileceğini belirterek, denetimlerin sıkı ve düzenli bir biçimde gerçekleştirildiğini söyledi.

perder1.jpg

NE OLMUŞTU?

Ankara PERDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recai Kesimal, Ramazan boyunca Ankara’daki zincir marketlerde kıymanın kilosunun 324 TL, kuşbaşının ise 354 TL’den satılacağını duyurmuştu. Kesimal, kampanyanın 25 ilçede bin 100 zincir market şubesinde geçerli olduğunu belirterek, “Kotayı Ramazan ayı itibariyle tamamen kaldırdık” demişti. Uygulanan kampanya Ankara’da büyük yankı uyandırmıştı.

perder2.jpg

ESK’DA KUYRUK DEVAM

Öte yandan Ankara’nın birçok noktasında vatandaşlar uygun fiyatlı kırmızı ete ulaşabiliyor. Bunlardan biri olan Et ve Süt Kurumu Ulus ve Sincan şubelerinde kıymanın kilosu 229 TL, kuşbaşının kilosu ise 259 TL’den satılıyor. Ramazan ayında sabah saat 8 ile akşam saat 11 arasında hizmet veren şubelerde kotalı satışlar uzun kuyruklarla devam ediyor.

perder3.jpg

BAŞKENT MARKET’TE YERLİ VE KOTALI ET

Ankara’da Başkent Market şubelerinde ise kilosu 369 TL’den kıyma ve kilosu 379 TL’den kuşbaşı satılıyor. Başkent Market şubelerinde satılan uygun fiyatlı et yerli hayvanlardan üretiliyor. Burada da yoğun ilgi gören uygun fiyatlı etlerde kota da bulunuyor. Kampanya uygulanmayan market şubelerinde ise yerli hayvanlardan üretilen kıymanın kilosu 489 kuşbaşının kilosu ise 439 TL’den satılıyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.