Ankara ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydan’a hazırlanıyor

Ankara ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydan’a hazırlanıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek ve gençleri kültürel faaliyetlerle birleştirmek için Ankara’da ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana’ projesi gerçekleştirecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, gençlerin sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek ve gençleri kültürel faaliyetlerle birleştirmek için Türkiye’nin 81 ilinde Sosyal Medyadan Sosyal Meydana projesini başlattı. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezleri tarafından düzenlenen etkinliklerle gençlere farkındalık yaratmayı amaçlayan bakanlık, son olarak Ankara Armada AVM’de yeni bir etkinlik düzenleyecek.

sosyal-medya-2.jpg

İÇİNDE YOK YOK

3 Mart Pazar günü Ankara Armada AVM’de gerçekleştirilecek olan Sosyal Medyadan Sosyal Meydana etkinliği öğle saatlerinde başlayıp akşam saatlerine kadar devam edecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı Çankaya Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan etkinlikte; halk oyunlarından sportif gösteriler ve müzik faaliyetlerine varıncaya kadar sürpriz birçok etkinlik düzenlenecek.

sosyal-medya-3.jpg

BAKANLIK YETKİLERİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELECEK

GSB Çankaya Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek olan Sosyal Medyadan Sosyal Meydana projesi kapsamında bakanlık yetkilileri de gençlerle bir araya gelecek. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katılması beklenen programda gençlerdeki sosyal medya ve teknoloji bağımlılığı farkındalığı yaratılırken bir yandan da bağımlılığın azaltılması sağlanacak.

sosyal-medya-1.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.