Ankara Ulus Hali’nde kilosu 50 TL’ye baklava olması vatandaşlarda soru işareti oluşturuyor

Ankara Ulus Hali’nde kilosu 50 TL’ye baklava olması vatandaşlarda soru işareti oluşturuyor

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bayramların olmazsa olmazı tatlıcıların önünde vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Ankara Ulus Hal’indeki baklava fiyatlarını gören vatandaşlar, “50 TL’ye baklava mı olur?” dedi.

Hem ucuz olsun hem de kaliteli olsun diyen vatandaşlar tatlı fiyatlarını araştırmaya başladı. Bizde Ankara’nın en ucuz tatlı satan yerini sizler için bulduk.

Ankara Ulus Hal’indeki baklava fiyatları müşterileri şaşırttı. Fiyatları gören bazı vatandaşlar, “Bu zamanda bu fiyata baklava bulmak neredeyse imkânsız. Piyasanın çok altında fiyatlarla satış yapılıyor. Açıkçası alıp almama konusunda tereddütlerim var” derken diğer taraftan kutu kutu baklava alan vatandaşlar oldu.

basliksiz-1.jpg

BİZDE FİYATLAR GAYET UYGUN

Baklava satan esnaf Mehmet Koç, “Fiyatlar bizde gayet uygun. Henüz fiyatlara bir zam yapmadık. Herkes baklava alabilsin diye bu fiyatlardan satışa koyduk. Bayramda ikram etmek için insanlar en çok küçük kesim olan baklavayı tercih ediyor. Bu sayede daha fazla misafir ağırlıyor. Müşteriler fiyatları görünce haliyle şaşırıyor. Ucuz olması vatandaşlar için baklavanın kötü olduğu anlamına geliyor. Bu düşünceden dolayı insanlar tereddütte düşüyor. Gönül rahatlığıyla alabilirler” dedi.

ara-006.jpg

FİYATLAR

Piyasanın çok altında satışa sunulun tatlıların fiyatları şu şekilde;

Tulumba tatlısı 45 TL

Burma Kadayıf 50 TL

Cevizli baklava 50 TL ile 100 TL arasında değişiyor.

Kakaolu baklava 75 TL

Fıstıklı baklavayı ise 150 TL’den satışa sunuluyor.

Şule Erciyas/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum