Ankara’da Bulunan Kadın Doğum Hastaneleri

Ankara’da Bulunan Kadın Doğum Hastaneleri

Ankara kadın doğum hastaneleri ile ilgili merak ettiğiniz detaylara Gazete İlk Sayfa aracılığıyla hemen ulaşabilirsiniz. İşte Ankara’da bulunan Kadın Doğum Hastaneleri:

Kadın sağlığı ve doğum konusunda uzmanlaşmış olan Ankara kadın doğum hastaneleri, modern teknoloji ve deneyimli kadrolarla hamilelik sürecinden doğuma kadar her aşamada sizin ve bebeğinizin yanında yer alır. Siz de yazının devamını okuyarak Ankara kadın doğum hastaneleri konusunda bilgi edinebilirsiniz.

Ankara Özel Kadın Doğum Hastaneleri

Ankara özel kadın doğum hastaneleri, sağlık hizmetlerinin kalitesini ve konforunu bir üst seviyeye taşır. Ankaranın ilçeleri arasında genellikle merkez ilçelerde bulunan bu hastaneler, alanında uzman doktorlar, deneyimli hemşireler ve profesyonel sağlık personelleriyle hizmet vererek, kadın sağlığı ve doğum süreçlerinde üst düzey bakım sunar. Ankara'daki özel kadın doğum hastaneleri, doğum öncesi ve sonrası dönemde gerekli tüm hizmetleri sağlayarak, annenin ve bebeğin sağlığını korumayı amaçlar. Seçim yaparken doktorların deneyimi, hastane olanakları ve hasta memnuniyeti gibi faktörleri göz önünde bulundurarak sizin ve bebeğiniz için en uygun hastaneyi seçebilirsiniz.

ankarada-bulunan-kadin-dogum-hastanelerinden-acibadem-hastanesi.jpg

Acıbadem Hastanesi

Acıbadem Hastanesi, Ankara özel kadın doğum hastaneleri arasında en lüks hizmet veren hastaneler arasında yer alır. Dolayısıyla devlet katkı payına ek olarak bir miktar fazla ücret ödemek durumunda kalabilirsiniz. Alanında uzman olan ve akademik kariyere sahip olan hekimler tarafından kadın hastalıkları ve doğum alanında kaliteli bir hizmet sunulmaktadır.

Adres: Yukarı Dikmen, Tevfik Kış Cd No:6, 06450 Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 593 44 44

ankara-kadin-dogum-hastanelerinden-a-life-hastanesi.jpg

A Life Hospital

A Life Hospital, mahalle ormanları ile ünlü Etimesgut ve Pursaklar olmak üzere iki ayrı lokasyonda hizmet veren hastane ergenlik döneminden menopoza kadar kadınlara özel hastalıklarda uzman hekimlerle çalışmaktadır. E-randevu ve e-sonuç sistemini entegre eden hastanenin internet sitesinden randevu alınabilmektedir. Hastanenin SGK ve özel sağlık sigortalarıyla da anlaşması bulunmaktadır.

Adres: Elvan, 1935. Sk. No:5 D:1, 06794 Etimesgut/Ankara

Telefon: 0850 800 5433

ankara-yasam-hastanesi-binasi.jpg

Çankaya Yaşam Hastanesi

Özel Çankaya Yaşam Hastanesi’nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak sınırlı sayıda hekim görev yapmaktadır.

Adres: Birlik, Birlik Mahallesi Şehit Kurbani Akboğa Sokak, Eski 391. Caddesi No:26, 06610 Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 496 51 51

eryaman-hastanesi-binasi-genel-goruntu.jpg

Eryaman Hastanesi

Özel Ankara kadın doğum hastaneleri içerisinde yer alan ve konusunda uzman hekimlerin bulunduğu bir diğer hastane de Eryaman Hastanesi’dir.

Adres: Eryaman, Şehit Osmanavcı Mahallesi, 2649. Sk. No: 2, 06820

Telefon: (0312) 274 02 74

ankara-guven-hastanesi-binasi.jpg

Güven Hastanesi

Güven Hastanesi, Ankara kadın doğum hastaneleri arasında 40 yılı aşkın bir zamandan beri hizmet veren köklü bir sağlık kurumudur. Modern cerrahi yöntemlerin yanı sıra geleneksel tedavi yöntemlerini de uygulayan hastanede kadın hastalıkları ve doğum konusunda uzman hekimler görev almaktadır.

Adres: Kavaklıdere, Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Şimşek Sk. No:29, 06540 Çankaya/Ankara

Telefon: 444 9 494

hrs-ankara-kadin-hastanesi-dis-goruntusu.jpg

HRS Ankara Kadın Hastanesi

HRS, Ankara Özel kadın doğum hastaneleri arasında “kadın hastanesi” ibaresini logosuna ekleyen hastanelerden biridir. Bu bağlamda ağırlıklı olarak kadın hastalıkları ile ilgilenmekte ancak diğer branşlarda da hizmet vermektedir.

Adres: Güvenevler, Güneş Sk. No:14, 06690 Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 457 66 00

medicalpark-hastanesi-dis-goruntusu.jpg

Medicalpark Hastanesi

Ankara kadın doğum hastaneleri arasında yer alan Medicalpark Hastanesi, kadın hastalıkları ve gebelik takibinde titiz bir yaklaşım sürdürmektedir. Gebeliğin teşhisinden itibaren doğuma kadar süren periyotlarda her türlü tanılama ve tedavi uygulamaları yapılmaktadır.

SGK ve özel sağlık sigortaları ile anlaşmaları bulunan kurumun özel banka personellerini kapsayan tedavi anlaşmaları bulunmaktadır.

Adres: Kent Koop Mah 1868. Sok, Batıkent Blv. No:15, 06680 Yenimahalle/Ankara

Telefon: 444 4 484

medicana-international-hastanesi.jpg

Medicana International Hastanesi

Ankara kadın doğum hastaneleri arasında önemli bir yeri olan Medicana International uluslararası alanda hizmet vermektedir.

Hastanenin SGK Kurumu ile anlaşması olduğu gibi pek çok özel sağlık sigortası ve özel kurumlarla tedavi ve muayene anlaşmaları bulunmaktadır. Ancak hastalardan belirli oranlarda katkı payı da alınmaktadır.

Adres: Söğütözü, 2176. Sk. No: 3, 06510 Çankaya/Ankara

Telefon: 0850 460 6334

ortadogu-hastanesi.jpg

Ortadoğu Hastanesi

Ankara kadın doğum hastaneleri kategorisinde yer alan Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi kadın doğum polikliniği ve hizmetleri konusunda etkin bir sağlık kuruluşudur. SGK ile belirli katkı payı ödenmesi koşuluyla anlaşmalı olan hastanede pek çok özel sağlık sigortası da geçerlidir.

Adres: Gayret, İvedik Cd. No:41, 06170 Yenimahalle/Ankara

Telefon: (0312) 315 55 45

Ankara Devlet Kadın Doğum Hastaneleri

Ankara devlet kadın doğum hastaneleri, herkesin erişebileceği sağlık hizmetleri sağlayarak, kadın sağlığı ve doğum süreçlerinde devlet güvencesiyle hizmet vermektedir.

ankara-sehir-kadin-dogum-hastanesi.jpg

Ankara Şehir Kadın Doğum Hastanesi

Şehir hastanesi içinde ayrı bir bölüm olarak hizmet vermekte olan hastane Ankara devlet kadın doğum hastaneleri arasındaki yerini ilk sıralara taşımayı kısa bir zamanda başarmıştır.

Adres: Üniversiteler 1604 cadde no: 9 Çankaya/ Ankara

Telefon: (0312) 552 6000

etlik-zubeyde-hanim-kadin-hastaliklari-ve-dogum-hastanesi.jpg

Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi

Keçiören ilçesinde faaliyet göstermekte olan Ankara kadın doğum hastaneleri arasında kapasitesi ve hizmetleri ile büyük bir öneme sahiptir.

Adres: Aşağı Eğlence, Emrah, Etlik Cd No:55, 06010 Keçiören/Ankara

Telefon: (0312) 567 4000

dr-sami-ulus-kadin-dogum-ve-cocuk-hastaliklari-hastanesi.jpg

Dr. Sami Ulus Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Ankara devlet kadın doğum hastanelerinden biri olan Dr. Sami Ulus Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi merkezi konumuyla doğum öncesi ve sonrası olmak üzere her anınızda yanınızda olacak bir ekiple hizmet vermektedir.

Adres: Babür Cd. No:44, 06080 Altındağ/Ankara

Telefon: (0312) 305 60 00

Ferit Atmaca / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.