Ankaralı Galericiler Anoder’in İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi.

Ankaralı Galericiler Anoder’in İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi.

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER, son dönemlerde yaşanan olumsuzluklar ile ilgili İkinci El Otomotiv satışı yapan Galerilerin katılımı ile Tarihi Ankara Evi’nde bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantı’da ANODER Başkanı İlkay Kalkan bir konuşma yaparak konu ile ilgili görüşlerini paylaştı, galericilerde söz alarak görüş ve önerilerini paylaştı.

ANODER Başkanı İlkay Kalkan, Ankara’da faaliyet gösteren ikinci el otomotiv satışı yapan galerilerin son günlerde zor dönemlerden geçtiğini belirterek, esnafı sabırlı olmaya, belediye yetkililerince kendilerinden istenilen uygulamaları harfiyen yerine getirmeye davet ederek sorunların uzlaşma yolu ile çözülmesi için gereken tüm girişimleri dün olduğu gibi yarında yapmaya devam edeceklerini söyledi.

ÇÖZÜM UZLAŞMADAN GEÇİYOR

Ankara faaliyet gösteren galerici sayısının Ankara’nın ikinci bir bölgesine yapmayı planladıkları ikinci galericiler sitesini zorunlu bir hale getirdiğini belirten Kalkan, “alternatif bir galericiler sitesini seçenek olarak sunmak hem galericilerimize hem halkımıza hem de Ankara’mıza bir kazanç olacaktır. Baştan beri bunu söyledik, bunu savunduk. Bu doğruyu hem galericilerimiz, hem halkımız hem de Ankaramız için savunduk ve savunmaya da devam edeceğiz. Er yada geç haklılığımız anlaşılacak ve Belediyemizde bizlere destek verecek. Bunun yolu ise uzlaşma ve yetkililerimiz ile yapacağımız görüşmelerden geçiyor. Yılmadan görüşmeye devam edeceğiz, haklı davamızı anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

-GALERİCİLERDEN SES VE GÜC BİRLİĞİ-

Toplantı neticesinde tüm galeriler ANODER çatısı altında tek ses ve tek güç olarak sorunların üstesinden geleceklerini ifade ederek, ANODER Yönetim Kuruluna olan güvenlerini dile getirdiler. HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.