Ankaralılar Diken Üstünde

Ankaralılar Diken Üstünde

Başkent’te yapılan terör saldırısında patlayan bombanın ardından Ankaralı vatandaşlar büyük tedirginlik yaşıyor. Unutulan her çantaya bomba şüphesiyle yaklaşan vatandaşlar diken üstünde.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Ankara'da HDP’nin öncülük ettiği ve birçok sol örgütün katıldığı miting öncesi toplanma yerinde meydana gelen patlama korku tohumlarını ekmiş durumda. Karanlık güçlerin hain planları Türkiye üzerinde oynanmaya devam ederken, patlamanın ardından Ankaralı vatandaşlar her çantada bomba korkusu yaşıyor.

HER ÇANTA BOMBA SANILIYOR

Suruç benzeri patlama sonrası provokatörler ve PKK'nın sözcüsü HDP fırsatı değerlendirip hemen devleti katil ilan etti. Ankara'da kalabalık ortamlarda bulunmaktan kaçınan vatandaşlar, sırtında çantayla gezen hafif şüpheli insanları bombacı zannederek bulundukları yerden kaçmaya başlıyor. Ankara metrosunda geçtiğimiz gün ve bugün yaşanan olaylar bunun bir örneği. 

METRODA BOMBA PANİĞİ

Batıkent – Sincan yönüne giden metroda genç bir kızın yanındaki kişiden şüphelenip bomba var demesi büyük paniğe neden oldu. Panik sonrası insanlar metrodan inip yaya olarak yollarına devam etti. Vatandaşlar, bir anda giden metronun kapılarına yüklendi ve izdihama neden oldu. Yaşanan panik nedeniyle bir süre metro ulaşımı sağlanamadı.

VATANDAŞLAR KORKAR OLDU

Metroda unutulan bir çanta da bomba korkusuna neden oldu ve vatandaşların panik yaşamasına neden oldu. Unutulan çantada bomba olduğu şüphesi vatandaşları tedirgin etti ve metrodan inen vatandaşlar otobüs ve taksilerle evlerine gittiler. Patlamanın ardından Ankaralı vatandaşların büyük korku yaşadığı bu olaylarla gözler önüne serilmiş oldu. İki olayda da yaşanan paniğin yersiz olduğu ortaya çıktı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.