Ankaray Arıza Verdi

Ankaray Arıza Verdi

Dikimevi-AŞTİ arasında hizmet veren Ankaray’ın arızalanması binlerce Ankaralıyı mağdur etti. Yaklaşık 20 dakika hizmet veremeyen Ankaray’ın neden arızalandığı konusunda yetkililer bilgi veremedi.

 

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Sabah işe gitmek için Dikimevi- AŞTİ istasyonları arasında hizmet veren Ankaray'ı tercih eden Ankaralılar kötü bir sürprizle karşılaştı. Ankaray seferlerinde yaşanan teknik aksamalar nedeniyle binlerce vatandaş mağdur oldu.

METRO YERİNE OTOBÜS

İşe gitmek için Ankarayı kullanmak isteyen vatandaşlar arıza nedeniyle uzun süre beklemek zorunda kaldı. Arızanın ne olduğunu bilmediklerini söyleyen güvenlik görevlileri teknik bir arıza yaşandığını ve metronun ne zaman çalışacağı konusunda fikirlerinin olmadıklarını söyledi. Metronun çalışmaması nedeniyle bazı vatandaşlar otobüslerle iş yerlerine gitmeye çalıştı.

METRODA GERGİNLİK YAŞANDI

Saat 09.00 gibi arıza veren metro yaklaşık 20 dakika hizmet veremedi. Özellikle Dikimevi ve Kızılay istasyonlarında yaşanan büyük izdiham vatandaşlar arasında kavgaların çıkmasına neden oldu. Yüzlerce kişi 20 dakikalık metro arızası nedeniyle geç kaldı. Sinirleri bozulan vatandaşlar arasında ufak tefek gerginlikler yaşandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.