Anneler Günü'ne özel kadın emeği pazarı Batıkent'te

Anneler Günü'ne özel kadın emeği pazarı Batıkent'te

Kentkoop Mahallesi’nde bulunan Batıkent rekreasyon alanında Anneler Günü’ne özel 10-12 Mayıs tarihleri arasında Kadın Emeği Pazarı kurulacak. Pazarda kadınların ürettiği ürünler satılacak.

Kentkoop Mahallesi’nde bulunan Batıkent Rekreasyon Alanı’nda Anneler Günü’ne özel 10-12 Mayıs tarihleri arasında Kadın Emeği Pazarı kurulacak. Büyükşehir Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi tarafından düzenlenecek olan etkinlikte, Ankaralı kadınlar el emeği ürünlerini sergileyecek ve yaptıkları ürünleri satışa sunacak. Daha önce AŞTİ’de ve Ankara Kalesi’nde kurulan Kadın Emeği Pazarı, Ankaralıların yoğun ilgisini çekmişti. ABB’nin Kadın Dayanışma Merkezi, düzenleyeceği etkinlik ile kadınların yaptığı ürünleri başkentliler ile tekrar buluşturup kadınlara Anneler Günü’nde ek gelir kazandırmayı hedefliyor.

sdfasd.jpg

EL EMEĞİ ÜRÜNLER SATIŞA SUNULACAK

Büyükşehir Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi tarafından düzenlenecek olan etkinlikte, Ankaralı kadınlar yapmış oldukları el emeği ürünlerini etkinlik alanında bulunan stantlarda satışa sunacak. Seramik ürünler, ahşap boyama çalışmaları, kanaviçe işleri, tablolar, takılar, taş baskılar ve birçok el yapımı ürün stantlarda yerini alarak başkentiler ile buluşacak. Etkinlik 10-12 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

dasda.jpg

10 MAYIS’TA BATIKENT’TE

10 Mayıs tarihinde açılışı yapılacak olan kadın emeği pazarı üç gün sürecek ve 12 Mayıs tarihinde son misafirlerini ağırlayacak. Kentkoop Mahallesi’nde bulunan ve vatandaşlara 1’nci etabı açılan 431 bin 600 metrekarelik alana sahip Batıkent Rekreasyon Alanı, etkinliğe ev sahipliği yapacak.

abb.jpg

ÖRNEĞİ KALE VE AŞTİ’DE

Daha önce AŞTİ’de ve Ankara Kalesi’nde kurulan Kadın Emeği Pazarı’nda başkentli kadınlar el emeği ürünlerini vatandaşlar ile buluşturmuştu. Kadınların yaptığı takı, toka, yiyecek ve içeceklerinin satıldığı Kadın Emeği Pazarı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmüştü. Büyükşehir Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi, Batıkent Rekreasyon Alanı’nda düzenleyeceği etkinlik ile kadınların yaptığı ürünleri başkentliler ile tekrar buluşturup kadınlara Anneler Günü’nde ek gelir kazandırmayı hedefliyor.

dad.jpg

YAKINDA AÇILACAK

İçinde 2 adet basketbol sahası, 2 adet tenis kortu, 1 adet voleybol sahası, 7 kilometre bisiklet yolu, 9 kilometre yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, profesyonel futbol sahası, 2 adet halı saha, ekolojik köprü, yeni yürüyüş ve bisiklet yolları ile olimpik koşu parkuru bulunduran Batıkent Rekreasyon Alanı’nın 1’nci etabı 7 Nisan’da vatandaşların kullanımına açılmıştı. ABB’nin ifadesine göre rekreasyon alanının tamamı mayıs-haziran ayları içinde vatandaşların kullanımına açılacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.