ANODER Yönetim’den ANKESOB Ziyaret

ANODER Yönetim’den ANKESOB Ziyaret

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER Yönetim Kurulu, Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner’i makamında ziyaret etti. ANODER Başkanı İlkay Kalkan, ziyarette ANKESOB Başkanı Yiğiner’e Ankara Oto Galericileri Derneği

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER Yönetim Kurulu, Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner’i makamında ziyaret etti.  ANODER Başkanı Kalkan, Meslek erbabı Esnaf ve Sanatkarların bir araya gelerek oluşturduğu STK’ların önemine değinerek ANODER olarak gecikmeli de olsa Ankaralı galericilerin haklarını savunmak için güç ve ses birliği yaptıklarını ifade etti.

ÖNEMLİ BİR MİSYONA SAHİBİZ

Esnafın bir çatı altında toplandığı meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının esnafın hakkını savunmanın yanı sıra esnafın imajını düzeltmek ve o meslekle ilgili düzen oluşturmak açısından da son derece önemli bir misyona sahip olduğunu belirten ANODER Başkanı Kalkan, ilgili sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının işbirliği içinde yürüteceğin çalışmaların önemine de değindi.

İŞBİRLİĞİNE HER DAİM HAZIR VE NAZIRIZ

ANODER olarak Ankaralı esnafın ve sanatkârın sorunlarının çözümü noktasında her türlü işbirliği ve göreve hazır olduklarını dile getiren Kalkan, “Kamu, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa yürüteceği çalışmaların başarısız olma ihtimali yok denecek kadar az. Yeter ki bu üç unsur, bu üç güç odağı birlikte çalışma isteği ve azmini göstersin. Bizler STK olarak bu işbirliğine her daim hazır ve nazırız.” dedi. ANKESOB Başkanı Yiğiner’de ziyaretten dolayı ANODER Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşme son derece olumlu bir havada gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.