Arapça’ya TALEP ARTTI

Arapça’ya TALEP ARTTI

Çağrı Yabancı Dil Okulu'nun kurucu Mustafa Gürleyik, Arapça öğrenmek isteyenlerin sayısında büyük bir artış yaşandığını söyledi.

 UZMANINDAN ÖĞRENİN
Ankara'nın en büyük Arapça eğitim merkezinin kurucusu olan Mustafa Gürleyik, son zamanlarda Arapça’ya talebin arttığını kaydederek,  ‘‘Arapça farklı metotlarla öğrenilmesi gereken ilmi bir dildir.’’ dedi. Gürleyik, bireyin kendi ihtiyaçlarına göre Arapça kullanımının değişkenlik gösterdiğini ifade ederek, ‘‘Güçlü ve doğru temeller üzerinde kolaylıkla Arapça öğrenebilirsiniz. Mesleki Arapçayı ise uzmanından öğrenmelisiniz.’’ dedi. 

UYGULAMALI ÖĞRETİM
Arapça eğitiminin türlerine de değinen, Gürleyik, "Genel Arapça, Kur’an Arapçası, İş Arapçası, eğitim ve akademik olarak kullanılacak Arapça dersleri farklı yöntemlerle kalıcı bir şekilde öğretmekteyiz. Dil Okulumuz; Ankara’da Arapçayı bilgisayarlı ve projeksiyonlu teknolojik sınıflarda konuşarak öğrenebileceğiniz tek adrestir. Arapça okuma, anlama, dilbilgisi ve test teknikleri dahil olmak üzere tüm gerekli olan bilgiler modern yöntemlerle uygulamalı olarak öğretilmektedir" şeklinde konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.