Ariel İsrail Malı mı? Ariel hangi ülkenin ürünü? Ariel Türk malı mı?

Ariel İsrail Malı mı? Ariel hangi ülkenin ürünü? Ariel Türk malı mı?

Dünyada son zamanlarda gelişen olaylar üzerine en merak edilen konuların başında Ariel’e hangi ülkenin sahip olduğu geldi. Peki, Ariel İsrail Malı mı? Ariel hangi ülkenin ürünü? Ariel Türk malı mı?

İsrail’in Gazze’de devam ettirdiği insanlık soykırımının etkileri devam ederken insanlar çeşitli markaların İsrail’e ait olup olmadığını araştırmaya başladı. Vatandaşlar, arama motorlarına merak ettikleri ürünlerin isimlerini yazarak kime ya da hangi ülkeye ait olduğunu araştırıyor. Peki, Ariel İsrail Malı mı? Ariel hangi ülkenin ürünü? Ariel Türk malı mı? Tüm detaylar haberimizde:

ARİEL HANGİ ÜLKENİN ÜRÜNÜ?

Ariel, Procter & Gamble şirketine ait çamaşır deterjanı markaları arasında yer almaktadır. Procter & Gamble henüz 1946 yılında ilk deterjan markası olan Alo daha sonra Ariel olarak 1967 yılında İngiltere piyasaya çıktı. Kökeni Birleşik Krallık'tan gelmektedir. Bu nedenle Ariel'in ülkesi Amerika Birleşik Devletleri olarak kabul edilmektedir. Ariel, Türkiye'de de Procter & Gamble şirketi tarafından üretilmektedir.

Ariel, 1967 yılında İngiltere'de piyasaya sürülmüştür. Ancak, Ariel'in sahibi ve üreticisi olan Procter & Gamble şirketi Amerika Birleşik Devletleri merkezlidir. Bu nedenle Ariel'in ülkesi Amerika Birleşik Devletleri olarak kabul edilmektedir. Ariel, Türkiye'de de popüler bir çamaşır deterjanı markasıdır. Türkiye'de üretilmektedir. Ancak, Ariel'in Türkiye'de üretiliyor olması, Ariel'in Türk malı olduğu anlamına gelmez. Ariel'in sahibi ve üreticisi olan Procter & Gamble, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bir şirkettir.

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.