Arka Sokaklar Ebru kim? Asena Tuğal kim, kaç yaşında, nereli?

Arka Sokaklar Ebru kim? Asena Tuğal kim, kaç yaşında, nereli?

Arka Sokaklar 669. bölümde görünen Ebru karakteri merak ediliyor. Arka Sokaklar'a katılan Asena Tuğal araştırılıyor. Peki, Arka Sokaklar Ebru kim? Asena Tuğal kim, kaç yaşında, nereli?

Arka Sokaklar 669. bölümde diziye katılan Ebru karakteri araştırılıyor. Arka Sokaklar Ebru izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Arka Sokaklar Ebru kim? Asena Tuğal kim, kaç yaşında, nereli?

asenatugal2.jpg

ARKA SOKAKLAR EBRU KİM?

Arka Sokaklar Ebru karakterini Asena Tuğal canlandırmaktadır. Dizideki konumu, ekiple ilişkisi henüz bilinmemektedir. Arka Sokaklar Ebru hakkında detaylar ilerleyen sahne ve bölümlerde belli olacak.

asenatugal.jpg

ASENA TUĞAL KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

1984 İstanbul doğumludur. Kendisi gibi oyuncu Şahin Irmak ile evlidir. 2008 yılında Akasya Durağı, 2009'da Ömre Bedel ve 2010'da Öğretmen Kemal, 2014-2016 yılları arasında Filinta, 2016'da Kertenkele: Yeniden Doğuş dizilerinde rol almıştır. 2019 ve 2020 yıllarında ise Afili Aşk dizisinde izleyici karşısına çıkan Asena Tuğal yer aldığı sinema filmleri ve internet dizilerinin ardından Arka Sokaklar dizisine Ebru karakteri ile katıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.