Asansör halatı koptu: Baba ve oğlu yaralandı

Asansör halatı koptu: Baba ve oğlu yaralandı

Bartın’ın Kurucaşile ilçesinde, 5 katlı binanın dış cephesindeki asansörün halatlarının kopması sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen baba ve oğlu yaralandı.

Bartın’ın Kurucaşile ilçesinde, 5 katlı binanın dış cephesindeki asansörün halatlarının kopması sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen baba ve oğlu yaralandı. Yaralılardan Hasan E.’nin (69) sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, saat 17.30 sıralarında Kurucaşile ilçesine bağlı Ömerler Mahallesi’nde meydana geldi. Ayaklarındaki rahatsızlık nedeniyle yürümekte zorlandıkları belirtilen Hasan E. ile oğlu Burak E. (35), binanın 5’inci katına çıkmak için dış cepheye monte edilen asansöre bindi.

Asansör 3’üncü kata ulaştığı sırada halatlarının kopması üzerine baba ve oğlu yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı baba ve oğlu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hasan E.’nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.