Asım Balcı: Altınköy'ün yanına Kiraz Çiçeği Vadisi kuracağız

Asım Balcı: Altınköy'ün yanına Kiraz Çiçeği Vadisi kuracağız

AK Parti Altındağ İlçe Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Altınköy’ün hemen yanı başına 500 bin metrekarelik Kiraz Çiçeği Vadisi kuracaklarını söyledi.

AK Parti Altındağ İlçe Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Altınköy’ün hemen yanı başına 500 bin metrekarelik Kiraz Çiçeği Vadisi kuracaklarını söyledi. 

Altındağ’ın yeşil kalkınma ile yeşil çağını yaşayacağını söyleyen Balcı, Altındağ’a 4 millet bahçesi yapılacağını, Altındağ’ın Ankara’nın en yeşil ilçesi olacağını belirtti.

Projeler hakkında bilgi veren Balcı, Altındağ Merdivenkaya Ormanlarına 700 bin metre kare millet bahçesi yapılacağını bu bahçede Türk tarihinin önemli olaylarını simgeleyen anıtların yer alacağını söyledi.

Başpınar Mahallesi’ne ise 35 bin metre kare büyüklüğünde bir diğer millet bahçesi yapılacağını söyleyen Balcı, bu projede seyir terasları, su oyunları, piknik ve spor alanları olacağını ifade etti.

3b308643-e2af-478c-934d-9c4e7bd87f04---kopya.jpgALTINDAĞ YEŞİLE DOYACAK

Altınköy’ün hemen yanı başına 500 bin metre karelik Kiraz Çiçeği Vadisi kuracaklarını belirten Balcı, bu alanın kiraz ağaçları ile süsleneceğini, parkta dağ bisikleti parkuru, doğal yürüyüş parkuru, ATV kullanım alanları, kamp bölgeleri olacağını belirtti. Emekli vatandaşların nitelikli vakit geçirmeleri adına 3 Kuşak Parkı kuracaklarını söyleyen Balcı, park içerisinde kıraathane, kütüphane, temel sağlık hizmetleri barındıran bir sosyal tesis binası inşa edeceklerini belirtti.

AK Parti Altındağ İlçe Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, 'Altındağ'a Altın Projeler Tanıtım Toplantısı'nda projelerini anlattı. Cemil Meriç Kültür Mekezi'nde düzenlenen toplantıya; AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile birlikte, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selva Çam, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Yeğin, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, milletvekilleri ve ilçe başkanları katıldı.

7 BAŞLIK ALTINDA 70 PROJE

Programda söz alan Asım Balcı, Ankara'nın kalbinin Altındağ olduğunu, seçilmesi durumunda yapacağı 70 projeyi 7 başlık altında aktardı. Projelerini, "Altındağ'ın Altın Çağı" adı altında 7 başlıkta toplayan Balcı, "Altındağ'ın yeşil çağı, Altındağ'ın eğitim çağı, Altındağ'ın kültür çağı, Altındağ'ın sosyal çağı, Altındağ'ın aile çağı, Altındağ'ın gençlik ve spor çağı ve Altındağ'ın dijital çağı" başlıklı projelerle daha çok yeşil ve daha çok sosyal, spor aktiviteli, dijital bir çağ olacağını belirtti.

“VATANDAŞLA ARAMIZDA MESAFE OLMAYACAK”

Balcı vatandaşlarla aralarında mesafe olmayacağını belirterek, vatandaş buluşması adı altında halkla sürekli iç içe olacaklarını belirtti. Ayda ir defa da muhtarlarla buluşarak sorunları dinleyeceğini belirten Balcı, Altındağ’da açta açıkta hiç kimsenin kalmayacağının söünü verdi. Büyükşehir belediyesi ile birlikte Altındağ’a toplamda 7 milyon metre kare yeşil alan yapacaklarını söyleyen Balcı, kişi başına ek 20 metre kare yeşil alan kaandırakcalarını vaat etti.

faefd426-241b-4083-a660-d70846616ebb.jpgEN YEŞİL İLÇE ALTINDAĞ OLACAK

Altındağ’ın yeşil kalkınma ile yeşil çağını yaşayacağını söyleyen Balcı, Altındağ’a 4 millet bahçesi yapılacağını, Altındağ’ın Ankara’nın en yeşil ilçesi olacağını belirtti.

Projeler hakkında bilgi veren Balcı, Altındağ Merdivenkaya Ormanlarına 700 bin metre kare millet bahçesi yapılacağını bu bahçede Türk tarihinin önemli olaylarını simgeleyen anıtların yer alacağını belirtti.

Başpınar Mahallesi’ne ise 35 bin metre kare büyüklüğünde bir diğer millet bahçesi yapılacağını söyleyen Balcı, bu projede seyir terasları, su oyunları, piknik ve spor alanları olacağını belirtti.

ALTINDAĞ YEŞİLE DOYACAK

Altınköy’ün hemen yanı başına 500 bin metre karelik Kiraz Çiçeği Vadisi kuracaklarını belirten Balcı, bu alanın kira ağaçları ile süsleneceğini, parkta dağ bisikleti parkuru, doğal yürüyüş parkuru, ATV kullanım alanları, kamp bölgeleri olacağını belirtti. Emekli vatandaşların nitelikli vakit geçirmeleri adına 3 Kuşak Parkı kuracaklarını söyleyen Balcı, park içerisinde kıraathane, kütüphane, temel sağlık hizmetleri barındıran bir sosyal tesis binası inşa edeceklerini belirtti.

PARKLAR 7/24 İZLENECEK

Balcı, çocukların daha güvenli bir şekilde parklarda vakit geçiriebilmeleri için güvenli mahalle parkları oluşturacaklarını belirterek, emniyetin MOBESE sistemini parklara entegre ederek parkların kameralarla 7/24 izleneceğini belirtti.

Emrah Özcan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.