Aşkın projelerini anlattı: “Elmadağ’da turizm artacak”

Aşkın projelerini anlattı: “Elmadağ’da turizm artacak”

Gazetemize konuşan Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, seçim sonrası çalışmalarından bahsetti. Aşkın, “Projelerimize yenileriyle birlikte devam ediyoruz. Elmadağ’da turizm artacak” dedi.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, gazetemize yaptığı açıklamalarla seçim sonrası çalışmalarından bahsetti. Seçimden önce yaptıkları anketlerin neredeyse tamamen doğru çıktığını söyleyen Aşkın, “Yüzde 2 hata payı ile birlikte tam olarak anketlerde gördüğümüz sonucu aldık diyebiliriz. 5 bin civarında fark bekliyorduk o şekilde de oldu” dedi. Elmadağ’a yapılan projelerin yenileriyle birlikte devam ettiğini belirten Aşkın, “Bizim için en önemli projelerden biri “Renkli Köy”. Çok büyük bir kısmının yapımı hala devam ediyor. Beypazarı’nda olduğu gibi insanlar Elmadağ’ı da ziyaret edecek” diye konuştu. İkinci dönemine başlayan CHP’li başkan Aşkın, vatandaşın yüzünü kara çıkarmayacaklarını açıklamalarına ekledi.

1-001.jpg

“ANKET SONUÇLARIMIZ ÇIKTI”

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, seçim sonuçlarına ilişkin, “Seçim öncesi yaptığımız anketlerin neredeyse aynısı sandıktan çıktı. Yüzde 2 hata payı ile birlikte tam olarak anketlerde gördüğümüz sonucu aldık diyebiliriz. 5 bin civarında fark bekliyorduk o şekilde de oldu. Bu konuda çalışmalarımızın doğru olduğunu gördük. Bizlere bu görevi tekrar layık gören hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.

3-002.jpg

PROJELERE TAM GAZ DEVAM

Projelerin hızla devam ettiğini ifade eden Adem Barış Aşkın, “Renkli köy projemizin ufak bir bölümü bitti kalan kısmı da bitecek. Kapalı spor salonu projemiz devam ediyor. Daha önce bir mezbahanemiz bulunuyordu. Standartlara uymadığı için biz göreve gelmeden 8 yıl önce Tarım Bakanlığı tarafından mühürlenmiş. Elmadağ, Kalecik ve Akyurt’u kapsayan büyük bir mezbahane yapıyoruz birkaç ay sonra o da bitecek. Önceki dönemden devam eden projelerimiz ve başladığımız yeni projelerle hizmete devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

4-001.jpg

TURİZM ARTACAK

Adem Barış Aşkın, en önem verdiği projelerin başında ‘’Renkli Köy’’ projesinin geldiğini belirterek, “Projenin sadece yüzde 5 gibi bir kısmı bitmiş durumda. Çok büyük bir kısmının yapımı hala devam ediyor. İnsanlar nasıl Beypazarı’na gidip oraları ziyaret ediyorsa Elmadağ’da öyle olacak. Buna Elmadağ’ın konumu da müsait. Böyle projelerimizle Elmadağ’ı daha çekici hale getirerek turizmi arttıracağız” diye konuştu.

ikili-001.jpg

“YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMAYACAĞIZ”

2009-2014 yıllarında iki dönem AK Partiden Elmadağ Belediye başkanlığı yapan Gazi Şahin’den sonra Cumhuriyet Halk Partisinden göreve başlayan Adem Barış Aşkın, Elmadağ’da ikinci kez belediye başkanı oldu. Aşkın, “Vatandaşlarımızın yüzünü kara çıkarmayacağız. Vatandaşlarımızın her zaman ulaşabildiği bir başkan olmaya devam edeceğiz ve yapacağımız projelerle Elmadağlı hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.