Aslan Monaco’nun kapısında: Transferde “son gün” planı
Savunmaya hem sağ bek hem de stoper almayı hedefleyen Galatasaray, Monaco’nun 30 milyon euro istediği Wilfried Singo transferinde Fransa’daki transferin son gününü bekleyerek fiyatı düşürmeyi planlıyor.
Savunmaya hem sağ bek hem de stoper almayı hedefleyen Galatasaray, Monaco’nun 30 milyon euro istediği Wilfried Singo transferinde Fransa’daki transferin son gününü bekleyerek fiyatı düşürmeyi planlıyor. Kaleci transferi çalışmalarını sürdüren Galatasaray, savunma hattına da çok yönlü bir oyuncu takviye etmeye hazırlanıyor. Przemyslaw Frankowski’yle yollarını ayıran, Carlos Cuesta ve Victor Nelsson’u ise planlarında düşünmeyen sarı-kırmızılılar, gözünü Monaco’nun 21 yaşındaki savunmacısı Wilfried Singo’ya çevirdi.
MONACO’DAN YÜKSEK BONSERVİS TALEBİ
Fransa Ligue 1 ekibiyle temas kuran Galatasaray’ın kiralama teklifi reddedildi. Monaco’nun genç futbolcu için 30 milyon euro talep ettiği, bu rakamın sarı-kırmızılı yönetim için yüksek bulunduğu belirtildi. Sabah gazetesinin haberine göre Galatasaray, Fransa’da 1 Eylül’de bitecek transfer döneminin son gününü bekleyerek Monaco’nun fiyatı aşağı çekmesini hedefliyor. Plan, son güne kadar pazarlık yapmadan bekleyip fırsat kollamak üzerine kurulu.
ŞAMPİYONLAR LİGİ TAKVİMİ BASKISI
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde doğrudan grup aşamasında yer alacak olan Galatasaray, kadrosunu 2 Eylül’de UEFA’ya bildirecek. Fransa’daki transfer kapanışının 1 Eylül olması, Singo transferinde sarı-kırmızılılara yalnızca 1 günlük kayıt süresi bırakıyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.