Aslan yıldıza doymuyor: Bernardo Silva bombası

Aslan yıldıza doymuyor: Bernardo Silva bombası

Leroy Sané transferinde sona yaklaşan Galatasaray, şimdi de Manchester City’nin yıldızı Bernardo Silva’yı gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda Silva için 10 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Yeni sezonda hem Süper Lig hem de Avrupa’da iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, transferde vites yükseltti. Sané transferinde mutlu sona ulaşmak üzere olan sarı-kırmızılılar, şimdi gözünü Manchester City’nin Portekizli yıldızı Bernardo Silva’ya çevirdi.

PLANLAR DEĞİŞTİ: BEDELSİZ OLMADI, PAZARLIK BAŞLIYOR

Galatasaray, sözleşmesinin son yılına giren Bernardo Silva’yı ilk etapta bedelsiz olarak kadrosuna katmayı hedefliyordu. Ancak Manchester City’nin bu teklife sıcak bakmaması sonrası sarı-kırmızılılar yeni bir plan devreye aldı. Fanatik’in haberine göre Galatasaray yönetimi, Silva için İngiliz devine 10 milyon Euro bonservis teklif etmeye hazırlanıyor.

HAZİRAN BİTMEDEN TAMAMLAMAK İSTİYORLAR

Transfer sürecini uzatmadan sonuçlandırmak isteyen Galatasaray, haziran ayı bitmeden Bernardo Silva’yı kadroya katmayı hedefliyor. 30 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon Manchester City formasıyla 49 maça çıkarken, 5 gol ve 4 asistle katkı sağladı. Teknik direktör Okan Buruk’un da Silva transferine onay verdiği belirtiliyor.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde başarı için sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da tanıdığı yıldızlarla kadrosunu güçlendirmek istiyor. Bernardo Silva transferinin gerçekleşmesi halinde sarı-kırmızılı ekip, orta sahada kreatif gücünü ciddi biçimde artırmış olacak. Taraflar arasındaki pazarlıkların önümüzdeki günlerde hız kazanması bekleniyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.