AŞTİ Dökülüyor

AŞTİ Dökülüyor

Ankara’nın ulaşım yükünü çeken ve binlerce kişinin geçiş güzergâhı olan AŞTİ dökülüyor. Gelen yolcuların indiği bölüm olan alt katta tavandaki beton dökülüyor ve demirler ortaya çıkmış durumda.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde (AŞTİ) gelen yolcuların indiği peronların tavanı dökülüyor. Betonların yavaş yavaş döküldüğü görülürken demirlerde gözle görülüyor. Bakımsızlık ve yıprandığı için bu duruma geldiği düşünülen AŞTİ’ye bir an önce müdahale edilmesi bekleniyor.

VATANDAŞ ENDİŞELİ

Vatandaşlarda durumdan şikâyetçi, duruma müdahale edilmesi gerektiğini savunan vatandaşlar ileride daha büyük sıkıntıların yaşana bileceğini düşünüyorlar. Tavandaki betonların yıpranması sonucu düşerek birilerine zarar verebileceği savunuluyor bunun önüne geçilmesi için bir an önce yetkililerin önlem alması gerektiği savunuluyor.

TAVAN SU SIZDIRIYOR

Ayrıca fazla yağmur yağdığında tavandaki sıkıntı artıyor. Çürüyen ve dökülen tavan betonunun yanında tavan suda sızdırıyor. Otobüs bekleyen yolcular tavandan akan sudan da etkileniyor. Tavanın eski ve bakımsızlıktan dolayı tehlike arz ettiğini belirtiliyor. Gün içerisinde binlerce kişinin kullandığı AŞTİ’de böyle bir ihmalkarlık olması eleştirilere neden oluyor.

AŞTİ’DEKİ SIKINTILARI GİZLİYORLAR MI?

AŞTİ'de fotoğraf çekmek yasak olduğu için gizlice fotoğrafları çekmek zorunda kaldık. Fotoğraf çekmenin yasak olmasını güvenlik çekincesine dayandırabiliriz, ama binlerce kişinin girip çıktığı bir mekânda bu yasağın bir açıklaması olmaması kafalarda soru işareti oluşturuyor. Güvenlik görevlileri de bu konuda bir açıklama yapmazken, akıllara AŞTİ’deki sıkıntıların gündeme gelmemesi için mi bu yasak konuldu sorusu geliyor. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.