Atatürk İHL'ye AYBÜ desteği

Atatürk İHL'ye AYBÜ desteği

Keçiören Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi ve AYBÜ arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı. YBÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, öğrencilerin iyi yetiştirilebilmesi için gerekli tüm destekleri sağlayacaklarını ifade etti.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) ile Fen ve Sosyal Bilimler Programı Uygulayan Proje Okulu Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile üniversite ve lisenin birçok alanda beraber çalışılmasına karar verildi. AYBÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan öğrencilere gerekli tüm destekleri vereceklerini belirtirken, lise Müdürü Zafer Varhan, “Okuyan, üreten, çağın ilerisini düşünebilen öğrenciler yetiştireceğiz” dedi.

İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI

Ankara Keçiören Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Zafer Varhan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Zafer Varhan Keçiören Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında AYBÜ Rektörüne bilgi verdi. Görüşmelerin ardından Üniversite ile Keçiören Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

“ÖĞRENCİLERİMİZE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ" 
 
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan ve Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sayın Zafer Varhan arasında imzalanan protokolle üniversite ve lisenin birçok alanda birlikte çalışmasına karar verildi. İşbirliği anlaşmasından sonra taraflar düşüncelerini belirtti. Prof. Dr. Metin Doğan, "Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi vizyon belgesi kapsamında gençlerimizin eğitimine üniversite olarak insan kaynağı, mekan temini, akademik çalışma hizmetleri, kariyer planlama gibi konularda destek olacağız. Ayrıca gerekli görülen yüksek lisans, doktora tezi ve araştırma çalışmalarında ortaklık sağlayacağız. Öğrencilerimize her türlü desteği vereceğiz." 

ÜLKE KALKINMASINA KATKI SUNACAK ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİLECEK

Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Zafer Varhan, "2017 yılında eğitim hayatına başlayan okulumuz 2018 yılında proje okulları kapsamına alınmıştır. Gerek konumu gerek eğitim kadrosu ile ilimizin gözde okulları arasındayız. Üniversitelerle yaptığımız bu işbirliklerinden alacağımız destekle; bilimsel düşünebilen, problem çözme becerileri gelişmiş, okuyan, üreten, çağın ilerisini düşünebilen, ülkemizin gelişip büyümesi için çalışan öğrenciler yetiştireceğiz.’’

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.