ATO ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

ATO ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

ATO üyeleri, geleneksel iftar programında bir araya geldi. ATO Congresium'da önceki akşam düzenlenen programa ATO Başkanı Salih Bezci, eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz'ın ya

OSMAN AKDOĞAN- MURAT BÖLÜK / HABERVAKTİM

Ankara Ticaret Odası (ATO) üyeleri, geleneksel iftar programında bir araya geldi. ATO Congresium'da önceki akşam düzenlenen programa ATO Başkanı Salih Bezci, eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz'ın yanı sıra birçok davetli katıldı. Davette misafirlere tasavvuf müziğinin eşsiz eserleri dinletildi.
HÜKÜMET KURULSUN YOKSA...
ATO'nun geleneksel iftar programında konuşma yapan ATO Başkanı Salih Bezci, Meclis Başkanlığı'na seçilen İsmet Yılmaz'a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Bu süreçte iş dünyası olarak siyasilerden beklentilerini de aktaran Bezci, "Biz iş dünyası olarak hükümetin bir an evvel kurulmasını istiyoruz. Çünkü şu anda yatırımlar durmuş vaziyette, insanlar geleceğini görmek için hükümeti bekliyor. Herkes benim 'şu çizgim' var 'bu çizgim' var demesin. Bir an önce hükümeti kursun ki, biz de işimize gücümüze bakalım" dedi.
KARAR DOĞRU OLDU
İftar programında Habervaktim'e özel açıklamalar veren eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "TBMM'deki gelenek büyük partilerin Meclis Başkanı'nı seçmesi. Geçmişe baktığımız zaman bir kaç istisna dışında hep böyle olduğunu görüyoruz. Meclis ve Ak Parti grubu doğru kararı verdi. Bu seçim ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Güzel bir yarış oldu. Demokratik bir ortamda seçim gerçekleşti. Netice böyle çıktı. Milletvekillerinin iradesine saygı duyuyoruz" diye konuştu.
AK- PARTİ- MHP HÜKÜMETİ KABUL GÖRÜYOR
MHP'nin Meclis Başkanlığı seçimlerinde sergilediği tutumdan dolayı diğer muhalefet partileri tarafından eleştirilmesi konusunda ise İşler, "Önümüzde hükümet kurma süreci olacak. Bundan dolayı muhalefet partilerinin birbirlerini suçlamaları gayet doğal" şeklinde konuştu. Hükümetin yakın zamanda kurulacağına inandığını da belirten İşler, "Erken seçimi uzak bir ihtimal olarak görüyorum. Ülke hükümetsiz kalmayacak. Kamuoyu yoklamalarından şuanda en çok kabul görev hükümet alternatifi AK Parti-MHP gözüküyor. Bekleyip göreceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.