ATO'dan destek

ATO'dan destek

ATO Başkanı Baran, ANODER’in Başkent’e ikinci bir oto galeri sitesi yapmak için yürüttüğü çalışmaları desteklediklerini belirterek, projeyi beğendiğini ve önünde hiçbir engel görmediğini söyledi.

Ankara Oto Galericileri Derneği-ANODER Yönetim Kurulu, Ankara Ticaret Odası(ATO) Başkanı Gürsel Baran ve Başkan Yardımcısı Mehmet Aypek’i ATO Başkanlık Makamında ziyaret etti. Ziyarette alım süreci ve projelendirilmesi tamamlanmış Ankara’nın ikinci oto galericiler sitesi hakkında görüşüldü. ATO başkanı Gürsel Baran bu sitenin Ankara’ya büyük hizmette bulunacağını ve yapımı için önünde herhangi bir engel bulunmadığını kaydetti. Ayrıca toplantıya ATO Motorlu Kara Taşıtı Satıcıları Meslek Komitesi Başkanı Nizamettin Uğurlu’da katıldı. 

İKİNCİSİ GEREKLİ VE ENGEL YOK 

ANODER alım işlemi ve projelendirme aşaması tamamlanan Yenimahalle İvedik Organize Sanayi Bölgesinde bulunan arsaya yapacakları Oto Galericiler sitesi hakkında ATO Başkanı Gürsel Baran’a bilgi verdi. Baran ise Ankara’ya hizmet sunacağından hiç şüphe duymadıklarını projeyi beğendiklerini ve uygulanması ile ilgili herhangi bir problemin olmadığını ifade ederek, Ankara'ya kazandırılacak bu önemli hizmet için ANODER’e tebrik ve başarı dileklerinde bulundu. 
Ayrıca ATO Başkanı Baran, Türkiye’nin farklı illerinde birden fazla Oto Galericiler Sitesinin bulunmasına rağmen Ankara’da tek olmasını doğru bulmadığını, rekabet ve Ankaralıya hizmet için ikincisinin açılması gerektiğini söyledi. 

ESNAFA ÇÖZÜM OLACAK 

ATO Motorlu Kara Taşıtı Satıcıları Meslek Komitesi Başkanı Nizamettin Uğurlu’da ANODER bünyesinde bulunan galerici esnafının büyük problemler yaşadığını ve bu yapılacak galericiler sitesinin bu problemlere önemli ölçüde son vereceğini belirterek, ANODER’ in yapısı, çalışmaları ve Ankaralı galerici esnafının sorunları ve çözüm noktasındaki öneminden bahsetti. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.